• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
podczytuję, ale nie odzywam się, bo właściwie nie mam co pisać ;p

u mnie spoko, odpukać ;p objawy ciągle te same, ból cycków, ale zdecydowanie mniejszy niż na początku, czasami mdłości, ale nie codziennie i nie non stop, tylko są po prostu takie momenty, że mi niedobrze, przechodzi po tym, jak coś zjem, generalnie gdyby nie brak @ nie podejrzewałabym siebie o ciążę ;p aha no i standardowo, spać mi się chce i nawet jak śpię 10h, to później mogę iść się położyć w ciągu dnia ;) a do wizyty, to już nie mogę się doczekać! od piątku już tylko tydzień :D a Ty kiedy idziesz??? no i jak się czujesz???

Dzień dobry wszystkim:) po równo każdej: i wam jadącym do pracy za moment tak jak ja i tym którzy już w niej są oraz babeczkom jeszcze śpiącym:) mam dziś dobry humor nie wiedzieć czemu:)
jak narazie moja temp utrzymuje się wyższa, może to tylko jakaś infekcja.
Do potem:)

Ania ale fajnie! Powiem Ci gdzies za miesiac nawet nie caly, to bedzie widok! Idz na usg 4 D cos pieknego!
2.JPG
Tu moje bobo wam macha

Zobacz załącznik 336694
A tu je raczki swoje!
Jak to moj chlop powiedzial, on obgryza po Tobie paznokcie!

BIG rewelacja!!!! Super Maluch! Bardzo się cieszę, że już wszystko dobrze, a jak tam TWój brzuch? już coś widać, może byś się pochwaliła, co?? czy może na jakims innym wątku już to zrobiłaś?

Ja stwierdziłam, że jak nam teraz nie wyjdzie z pomocą CLO to w przyszłym cyklu idę na drożność jajowodów i odpuszczam temat.
Co ma być to będzie, a jak przez kolejne miesiące nic to wybiorę się na inseminację chyba, bo ja już nie wiem co ja mam robić :-(

Oj wiem co czujesz.
Wczoraj byłam na podsumowaniu i wyszło ze ja jeśli o mnie chodzi cyt. " tylko zapładniać!" Niestety w testach wyszło ze moje szczęscie ma za mało żołnierzyków . Dostaliśmy skierowanie na badania do Novum,ja na drożność jajowodów a mój P na szczegółowe badanie osprzetowania. Mój lekarz powiedział że są marne szanse żeby w naturalny sposób sie udało i byśmy przemyśleli inseminację.
Wyszłam to sie popłakałam.
Wczoraj stwierdziliśmy że nie ma na co czekać i w przyszłym miesiącu spróbujemy.

Big ale to musi być niesamowite uczucie zobaczyc swojego maluszka :) Gratuluje jeszcze raz i bardzo sie cieszę ze wszystko jest ok :).

Witam nowe kobietki i powedzenia! :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry