reklama

Starania po raz pierwszy :)

genralnie przytyc możesz ile chcesz ale im wiecej tym trudniej to potem zrzucic,moja siostra przytyła w pierwszej ciązy jakies 30kg prawie i miała problem przez 2 lata ze zrzuceniem nadmiaru...

reklama
Dotka rzeczywiście super opisane jest wszystko na tym kalendarzu "video":)
Dziewczyny jak myślicie, czy jeżeli zrobiłabym test jutro to pomyliłby się? kurcze już minęlo 9-10 dni od przypuszczanego dnia zapłodnienia... zastanawiam się czy nie zrobić jutro i w razie gdyby @ w sob nie było to w niedz... (ale coś czuję, że @ przyjdzie...)

Dzięki na odp:) jestem taka niecierpliwa... może mi to nie wyjść na dobre... martwię się, że jednak fasolki nie ma... cóż będziemy próbować dalej jeżeli tak jest:)

Oj wiem co czujesz.
Wczoraj byłam na podsumowaniu i wyszło ze ja jeśli o mnie chodzi cyt. " tylko zapładniać!" Niestety w testach wyszło ze moje szczęscie ma za mało żołnierzyków . Dostaliśmy skierowanie na badania do Novum,ja na drożność jajowodów a mój P na szczegółowe badanie osprzetowania. Mój lekarz powiedział że są marne szanse żeby w naturalny sposób sie udało i byśmy przemyśleli inseminację.
Wyszłam to sie popłakałam.
Wczoraj stwierdziliśmy że nie ma na co czekać i w przyszłym miesiącu spróbujemy.

Big ale to musi być niesamowite uczucie zobaczyc swojego maluszka :) Gratuluje jeszcze raz i bardzo sie cieszę ze wszystko jest ok :).

Witam nowe kobietki i powedzenia! :-)

IWASEK dobrze że trafiłas pod opiekę specjalisty, ale nie załamuj się i nadal próbujcie też naturalnie, jest mnóstwo przypadków, że gin oceniał sytuację jako beznadziejną a udało się! Uszy do góry i nie zamartwiaj się!

cześć dziewczyny :)
Ja wczoraj byam na usg, w końcu doczekałam się widoku dzidzi :) ma 1,13cm i słyszałam bicie serduszka... mmm coś wspaniałego :)
Ania super, gratulacje i wszystkiego dobrego dla Ciebie i dzidziusia w brzuszku :-)
Big prześliczny dzidziuś-gratulacje i również dla Was wszystkiego dobrego :-) Ech, ale Ci zazdroszczę :-)

Oj wiem co czujesz.
Wczoraj byłam na podsumowaniu i wyszło ze ja jeśli o mnie chodzi cyt. " tylko zapładniać!" Niestety w testach wyszło ze moje szczęscie ma za mało żołnierzyków . Dostaliśmy skierowanie na badania do Novum,ja na drożność jajowodów a mój P na szczegółowe badanie osprzetowania. Mój lekarz powiedział że są marne szanse żeby w naturalny sposób sie udało i byśmy przemyśleli inseminację.
Wyszłam to sie popłakałam.
Wczoraj stwierdziliśmy że nie ma na co czekać i w przyszłym miesiącu spróbujemy.

IWASEK ja się leczę w Novum-świetna klinika, naprawdę polecam. Niczym się nie martw, skoro Twoje szczęście ma jakieś problemy, to być może uda się "za pomocą" inseminacji :-) A gdybyś miała jakieś pytania dotyczące Novum, lekarzy i badań tam to służę pomocą, ja już tam się czuję jak u siebie :-D

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :-)

Dagne poczekaj do soboty nie jest dużo czasu ale wiem jak to trudno wytrzymać w takiej nie pewności :-). Ja muszę jeszcze tydzień poczekać a test już tylko czeka na zrobienie go i tak kusi ;-).

oj wiem coś na ten temat, ja również muszę czekać tydzień na zrobienie teściku ... też mi trudno wytrzymać w niecierpliwości :-( ale tzrymam kciuki za nas wszystkie testujące aby pojawiły sie na teściku II :-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry