reklama

Starania po raz pierwszy :)

A u mnie chyba CLO działa, bo jakoś mnie podbrzusze boli i jajniki, a szczególnie lewy podkuwa od czasu do czasu.
A skoro już jesteśmy w temacie testowania, to czy mogłabym prosić wpisanie na listę testujących na 9 kwietnia? :-)

reklama
Uzbrajam się w cierpliwość :) chociaż mój K co chwilę mnie podsyca hehe, on myśli, że to tak hop i jest dzidzia... :p ach ten mój mężczyzna... :) Asiol trzymam &&& :)
jak tam wieczorne humory? dopisują?

ja mam bardzo dobry humorek ;) przez te starania sexik stawal sie jakis taki..... odliczony (hmmm nie wiem jak to okreslic) nie był wymuszony ale nie byl taki super jak kiedys..... a teraz kiedy odpuscilismy..... juz wiem ze ten miesiac bedzie super ;)

A co tu dziś taka posucha?
Dla wszystkich staraczek świeżutkie i gorące fludiki!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hej dziewczyny! Pochwale sie ze mam nowe spodnie, ciazowe!! Maz mi kupil sliczne jeansy i bojowki. Ale ceny powiem wam zabojcze. Ale za to sa sliczne i brzuszek mi sie nie gniecie i jestem taka happy :)

A ja wczoraj bylam u przyjaciolki na kawce urodzinowej.
A jak wrocilam do domu to brat newsa dal nam takiego ze w szoku bylam :D
Moi rodzice dziadkami zostana, jego narzeczona jest w ciazy - 8 tydzien ;)
Tak sie ciesze !!!

reklama
IWASEK dobrze że trafiłas pod opiekę specjalisty, ale nie załamuj się i nadal próbujcie też naturalnie, jest mnóstwo przypadków, że gin oceniał sytuację jako beznadziejną a udało się! Uszy do góry i nie zamartwiaj się!

Dziękuję Doniu.
Miałam dwa kiepskie dni ale nie ma co sie mazać:)
Walczymy dalej.
Fajnie ze tyle tu pozytywnych wiadomości i radości.

Odezwe się do Ciebie Asiol bo mam kilka pytań...dzięki

Czekam na kolejne dwie krechy dziewczyny!
;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry