reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam serdecznie :)
Od jakiegoś roku staramy sie o maleństwo jednak do tej pory nic nie wyszło :( Cykle mam przeważnie 31 dniowe jednak niedawno(grudzień) byłam na wycieczce w egipcie i tamten cykl wydłużył się do 35 dni! <szok>. Ostatnią @ miałam 10 lutego( ten już był 32 dni) cały miesiąc regularnie staraliśmy się żeby trafić w odpowiedni moment. i tak dzisiaj jest 17 marca zrobiłam 2 testy (pierwszy zrobiłam 11.03) - wynik "negatywny" :( ;/ A @ jak nie było tak nie ma. Odczowam lekkie kłujące bóle jakby w oklicach jajników a niekiegy pochwy. Nieiwem co mam o tym myśleć już mam dość :( Zastanawiamy się nad dokładnymi badaniami. A może testy się mylą? Co o tym myślicie :) Pozdrawiam :)

reklama
czyli 11 marca 1 test robilas w 30 dc jesli dobrze policzylam, a drugi kiedy robilas? - dzis?

Mysle ze jesli by cos bylo to test by pokazal, chyba ze znow masz dluzszy cykl.
Jesli chcesz miec pewnosc to idz na test z krwi - na bete hcg :) powodzenia

she123 - idz na badanie krwi bHCG - daje pewny wynik czy ciaza czy nieciaza. Jesli wyjdzie beta negatywna to idz do lekarza.
Nie bardzo z Twojego posta rozumiem kiedy powinnas dostac miesiaczke? Ile juz Ci sie spoznia?

czyli 11 marca 1 test robilas w 30 dc jesli dobrze policzylam, a drugi kiedy robilas? - dzis?

Mysle ze jesli by cos bylo to test by pokazal, chyba ze znow masz dluzszy cykl.
Jesli chcesz miec pewnosc to idz na test z krwi - na bete hcg :) powodzenia
A przepraszam pierwszy test robiłam 4 marca a dzisiaj kolejny :) I nic :(
Dziwi mnie to tylko bo z wyjątkiem tego przesunięcia po wycieczce zawsze wszytsko sie zgadzało. A teraz nie mam jakiś dodatkowych stresów itp żeby okres miał się sam z siebie przesunąć. ALe masz racje najlepiej będzie jak pojde na test z krwi :) Dzieki za odpowiedz :)

Hej dziewczyny:) nareszcie mam czas do samego wieczora :)
Asiol i Iwasek trzymam za was &&&&& :)
co do wyjazdów, to ja też często jeździłam z moim K, ale odkąd spłacamy kredyt zaciągnięty na wesele (musiało być "z przytupem", tak jak sobie wymarzyliśmy), to nie ma na to finansów ;/ ale nie narzekam, już od października będzie dobrze :) dlatego zaczęliśmy starania o dzidzie:) poza tym mój mężuś jest wojskowym i jak mówi na dzidzię dostanie jednorazowy dodatek a oprócz tego na wakacje dodatkowa kasa na urlop:) więc nic tylko się starać (i rozpieszczać bąbelka).
Wstałam dziś i miałam taką ochotę zrobić test... ale się powstrzymałam... ehh chyba chcę wyprzedzić podświadomie @ bo coś czuję, że znowu przyjdzie...

She witamy wśród nas :) tak jak dziweczyny mówią - zrób betę. I pochwal się nam:) może kolejna prześle ciążowe fluidki :) a właśnie Paolajn 1/3 jest moja, nie będę tak zachłanna jak ty ;p :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry