reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
brzuch boli mnie jak na @ i samopoczucie jak przed więc teraz tylko czekam na wstrętną @ wczoraj odebrałam wyniki progesteronu 14,05 w 21 dc nawet nie wiem czy to dobrze czy nie muszę się umówić do gina żeby je obejrzał a jak się nie uda to stwierdziliśmy z mężem że chyba sobie odpuścimy bo oboje już jesteśmy zmęczeni tymi badaniami i staraniami dzisiaj mam depresyjny humor

Ja stwierdziłam, że jak nam teraz nie wyjdzie z pomocą CLO to w przyszłym cyklu idę na drożność jajowodów i odpuszczam temat.
Co ma być to będzie, a jak przez kolejne miesiące nic to wybiorę się na inseminację chyba, bo ja już nie wiem co ja mam robić :-(

Kurcze dziewczyny chciałabym, żeby wam się udało... przykro czytać, że macie chandrę itp... pewnie po tylu cyklach prób też bym miała, albo nawet i gorszą, bo ja jestem taka, że nawet małym problemem się podłamać potrafię. Trzymam za was kciuki &&&. No i po cichu liczę na mój pozytywny test... chciałabym za tydz usłyszeć, że wszystkie testujące miały II. Kto wie... życzę wszystkim dobrej i spokojnej nocy :) do jutra.

dagne w takim razie trzymam kciuki za Twoje II kreseczki :-) I za Was wszystkie dziewczyny również :-) Mam nadzieję, że niedługo kolejna z nas pochwali się II kreskami :tak:

Big z niecierpliwością czekam na filmik i zdjęcia!! Ależ ci dziewczyno zazdroszczę!!

A ja miałam poważną rozmowe z mężem i zdecydowaliśmy się wstrzymać ze staraniami. Znaczy zabezpieczać się nie będziemy, ale wszystkie testy owulacyjne, temperaturka itp. idą w odstawkę. Troszkę też forum, żebym się nie nakręcała, ale na pewno będę co jakiś czas do was zaglądać. Chcemy zrobić troszkę remontów i zakupów do domu, które może nie są niezbędne, ale bez dzieciątka będzie nam łatwiej na ten cel odłożyć pieniążki.

Mam tylko wizytę umówioną do mojego gina na 6 kwietnia przez NFZ (czyli w dzień @ jeśli byłaby w terminie, ale od kilku miesięcy nie była ani razu) i tak się zastanawiam, czy w tym terminie będę widziała czy pęcherzyk przy owulacji pękł czy nie? Bo nie wiem czy jet sens w ogóle iść jeśli po tym badaniu nie będzie można stwierdzić czy owulacja była prawidłowa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry