reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witajcie :)
odnośnie gina to dokładnie zależy na kogo się trafi, byłam u kobiety kiedyś nastraszyła mnie okropnie, potem poszłam do faceta i okazało się że to co ona mi mówiła to nieprawda ... więc zależy na kogo się trafi :):tak:

reklama
Jestem po wizycie, moja dzidzia ma 6 cm jest zdrowa ma dwie raczki, dwie nozki, rusza sie, skacze. I wiecie co? Na 80% jest chlopakiem. Widzialam cos miedzy nogami, ale nic sie nie odzywalam i lekarz sam mowi ze chyba to chlopak jest tak na 80% oczywiscie. NO i musialam zakaslac zeby malego obudzic i zeby pokazal jak sie rusza. Przeziernosc ok, kosc nosowa jest. Wszytsko gicio kochane!!!!
FIlm chetnie wrzuce jak sie dowiem jak to sie robi. Tzn wrzucam na youtube ale nie da sie otworzyc. Moze jakis dziwny format czy cos. JEstem lewa z komputerowych spraw.

Jestem po wizycie, moja dzidzia ma 6 cm jest zdrowa ma dwie raczki, dwie nozki, rusza sie, skacze. I wiecie co? Na 80% jest chlopakiem. Widzialam cos miedzy nogami, ale nic sie nie odzywalam i lekarz sam mowi ze chyba to chlopak jest tak na 80% oczywiscie. NO i musialam zakaslac zeby malego obudzic i zeby pokazal jak sie rusza. Przeziernosc ok, kosc nosowa jest. Wszytsko gicio kochane!!!!
FIlm chetnie wrzuce jak sie dowiem jak to sie robi. Tzn wrzucam na youtube ale nie da sie otworzyc. Moze jakis dziwny format czy cos. JEstem lewa z komputerowych spraw.

Gratulację :-)

Big!!! to wspaniale!!! to musi być cudowne zobaczyć swoją dziecinkę całą i zdrową:-) i jeszcze jak skakała! :-) coś pięknego, życzę Ci samych takich szczęśliwych chwil w ciąży:) i żeby maleństwo urodziło się szczęśliwe i zdrowe za parę miesięcy :)

reklama
czemu nic z tego? takie masz przeczucia, czy jakieś obserwacje (temp.)? nie martw się na zapas:) moja kuzynka ostatnio mi mówiła, że dowiedziała się w 8tyg, że jest w ciąży:) wiesz, robiła test 2 dni po @ i nie wykazał nic, a tu suprise:) chociaż może też dlatego, że miała niereg cykle.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry