Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dagne- niekoniecznie. czasem moze sobie troche jeszcze skoczyc w drugiej fazie cyklu, niekoniecznie pod wplywem przeziebienia czy czegokolwiek. Mozesz juz zaryzykowac i zrobic test jak nie mozesz wytrzymac
a na ile dni przed @ spada Ci temp?
Pok tak jak pisalam wczesniej ja tez do roku (czyli do dzisiaj) sie nie stresowalam Głownie z tego wzgledu ze nasluchalam sie opini ze jak zaczne sie "spinac" to bedzie ejszcze gorzej. Dlatego dzisiaj pierwszy raz zagladnelam na forum chcac sie podzielic moimi spostrzezeniami Tym bardziej ze @ nie ma juz 5 dzien a test negatywny
Skoro mowisz ze twojej kolezance dopiero 2 tyg po dniu spodziewanej @ wyszedl pozytyw dajesz mi duzo nadzieji i pozytywnej energi
She, to napisz co i jak wieczorem, Amalfi mi zazwyczaj temp spadała 5 dni przed @ i utrzymywała się 36,7-37,0, dlatego teraz tak się zastanawiam, co może być przyczyną tej i kreseczki więcej. Trochę mam nadzieję