reklama

Starania po raz pierwszy :)

pogoda paskudna,trzeba się swiatłem wspomagac...a ja mam takie okropne te jarzeniówki w pracy że mnie zawsze po nich głowa i oczy bolą...to przecież złe warunki w pracy eh...

reklama
ojjj ja dzisiaj padam n atwarz jeszcze troszke i głową rozbije biurko ! a tu trzeba w pracy siedzieć u uśmiechać się do klientów. !! Niech mi ktoś da podusie i kocyk :D soglam u mnie wpracy tez okropne ostre swiatlo !!

Hej a mam takie pytanie, czy tempka skacze na @? bo zazwyczaj miałam przed @ 36,8 - 37,0, a od wczoraj mam 37,1. Może to jakaś infekcja... bo od mies pobolewa mnie gardło.

Też macie takie uczucie senności? kurcze ta pogoda mnie dobija, ach gdzie to słońce... :) oj laski jesteście tak obeznane we wszystkim, że jestem pełna podziwu, na pewno Wam się uda:) a swoją drogą wierzycie w te kalkulatory online? hehe, czasem mi się pokrywa z owulką.

tu nie ma w co wierzyc czy nie. kalkulatory biora srednia dlugosc cyklu, odejmuja 14 dni i daja termin owulki. Ale nie u kazdego to jest 14 dni, wiec wtedy moga niepokazac prawidlowo.

Hej a mam takie pytanie, czy tempka skacze na @? bo zazwyczaj miałam przed @ 36,8 - 37,0, a od wczoraj mam 37,1. Może to jakaś infekcja... bo od mies pobolewa mnie gardło.

a kiedy masz termin @? Tempka przed @ spada. jesli nie spada i/lub rosnie to moze to byc fasolka

dagne ja pomimo moich rocznych starań nigdy nie mierzyłam temp nie robilam testów owu a jedynie rególarnie wspolzylam a pozniej wyczekiwalam nadchodzacej @ :) Chce zeby to matka natura załatwila sprawe chociaz po tych 12 miesiacach zastanawiam sie czy jej troszke nie zaczac pomagac ;p Chociaz z drugiej strony lepiej sie nie spinac ;d Nie ma zlotego srodka :) Także z temp nie pomoge :) Poczekaj spokojnie do dnia miesiaczki :) Moze to przeziebienie ;> :D

Witam amalfi :)
Skoro widze nowa osobke moze powiesz mi co uwazasz na temat wiarygodnosci testow ciazowych ? Moze masz jakies swoje doswiadczenia albo znajomych ? Znasz przypadki kiedy testy wskazywaly brak ciazy pomimo faktu bycia w niej ?

she - ja przez rok tez nic nie robilam a potem poszlam do gina - badanie hormonow i hsg wyszlo dobrze i kazal czekac. Ale postanowilam sama co miesiac sprawdzac czy wszystko jest gut - i cale szczescie, bo wyszedl mi ostatnio cykl bezowulacyjny, dostalam leki i w tym cyklu jest po prostu pieknie. Do tego po praz pierwszy w zyciu mam typowy owulacyjny sluz - dopiero teraz wiem o co chodzi z bialkiem jaja kurzego.
Schizowanie :) jest sprawa indywidualna. Ja sie po prostu niepokoilam po roku, ze cos jest nie tak...

she - mi raz test pokazal ciaze a w ciazy nie bylam- tego samego dnia zrobilam bete. Wiele jest takich przypadkow. Na kazdym tescie masz napisane, ze nie daja 100% pewnosci tylko 98%. Im czesciej robisz testy, tym czesciej moze sie zdarzyc falszywy wynik. Moga tez klamac w druga strone - pokazuja, ze ciazy brak a jest. Mojej kumpeli test pozywtyny sikany wyszedl dopiero 2 tygodnie po terminie @.

Amalfi, to 25dc przewiduję @ na sobotę. Ale mam takie przeczucie, że fasolki nie ma... chociaż bardzo bym chciała. Myślę, żeby zrobić test jutro... chyba do sob nie wytrzymam. Może to faktycznie przeziębienie jakieś. Może mały stres i organizm mnie oszukuje, żebym tylko wypatrywała objawów ciąży:)

reklama
she niestety mimo iz jestem weteranka w starankach, to testu nigdy nie musialam robic bo nigdy nie czulam ze jestem w ciazy, dwa testy mi leza i nawet ich nie wyciagnelam z opakowania, ale slyszalam ze z testami bywa roznie, czasem pokazuja ciaze ktorej nie ma, czasem nie pokazuja a ciaza jest, takie rzeczy tu dziewczyny pisza! Beta jest bardziej wiarygodna i tempka moim zdaniem, wszystkie z moich znajomych ktore zaciazyly mialy tempke ponad 37, czesto 37,1. Mnie zawsze spadaly na 2 dni przed @ wiec nigdy nie testowalam i mialam racje
dagne jak pisalam wyzej do she, doswiadczenie, tempka powyzej 37= fasola. Jak jutro ci nie spadnie rob testa a potem idz na bete

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry