reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael rewelacyjne te jajka:) a i przyznaję się z rękami podniesionymi w górę, że ja testuję na dniach:) ale jak pisałam wcześniej, coś nie czuję tej fasolki...
Donia, a przepis na pizzę? robię z tej strony, tylko dodaję na odwrót pół łyżeczki cukru i 1 soli:) a składniki wg uznania - ja zamiast szynek wolę kurczaka podsmażanego w przyprawie gyros:) Dobre ciasto na pizze "niebo w gębie"

oj tam zbesztamy ;p nie sądzę, ok to chwalmy się co robimy (hobby itp). Ja robię sztuczną biżuterię, ale oczywiście tylko tak hobbystycznie. Dla siebie i znajomych:)
zdj.jpg

Ostatnia edycja:
oj tam zbesztamy ;p nie sądzę, ok to chwalmy się co robimy (hobby itp). Ja robię sztuczną biżuterię, ale oczywiście tylko tak hobbystycznie. Dla siebie i znajomych:)
To może ja pojedynczo będę wymieniać co umiem :-D No to zaczynamy, no jak to manualne no to zdolności plastyczne. Umiem że tak powiem skopiować obrazek na który patrzę, ale nie proście o zdjęcia bo musiałabym gdzieś wygrzebać płytę z tymi zdjęciami :-)

Dagne jak masz zdjęcia to pochwal się biżuterią :-), zrobię Ci reklamę, ja to jestem sroczka na takie robioną ręcznie biżuterię, szczególnie kolczyki :-D

edit: Dagne większe zdjęcie poproszę ładnie!!

Ostatnia edycja:
Właśnie edytoałam posta, dodałam zdj, ale tylko takie mam. Na razie miałam zastój w tym kierunku, bo mam strasznie dużo rzeczy na głowie, zrobię zamówienie na koraliki itd za tydz to porobie parę zdjęć:)

A i żadna ze mnie specjalistka :) nie dawno zaczęłam:)

Ael rewelacyjne te jajka:) a i przyznaję się z rękami podniesionymi w górę, że ja testuję na dniach:) ale jak pisałam wcześniej, coś nie czuję tej fasolki...
Donia, a przepis na pizzę? robię z tej strony, tylko dodaję na odwrót pół łyżeczki cukru i 1 soli:) a składniki wg uznania - ja zamiast szynek wolę kurczaka podsmażanego w przyprawie gyros:) Dobre ciasto na pizze "niebo w gębie"

dziękuję, na pewno spróbuję

Wy to zdolne dziewczyny jesteście, ja nie mam za grosz zdolności manualnych, a sroczka też jestem na błyskotki

dagne ta bransoletka jest zrobiona z kamieni "noc kairu"? nie widzę dokładnie bo zdjęcie za małe

Ostatnia edycja:
Kochana wrzuć zdjęcie na jakąś stronę z hostingiem zdjęć, fotosik.pl może być, a potem wstać linka tylko :-)

No ja jeszcze zajmuje się makijażem, ale w tym to jestem samouk :-), o tortach wiecie, czasem bawię się też z włosami i fryzurami. Poza tym gotowanie, jakoś wychodzi mi to instynktownie. No i skorzystałam raz jak byłam modelką paznokci na kursie robienia akrylów, który to robiła moja siostra, potem i tak ja robiłam mojej mamuśce paznokcie i sobie sama :-)...no i więcej grzechów na razie nie pamiętam :P

łooo matko, ty to zdolniacha jesteś faktycznie:)
a zdj narazie nie powiększę, bo takie było małe oryginalnie, jak dostanę nowe kamyki to zrobię parę rzeczy i wtedy wrzucę:) a to tak noc Kairu, no i jeszcze lubię piasek pustyni:)
hej a my nie mamy czasem o staraniach pisać hihihi:) ok no to podsumowując, test zrobię jutro, nie wytrzymam do soboty:) kurczę jakieś takie przeczucie mnie dręczy, że jednak to jeszcze nie ten cykl był... no zobaczymy:)

reklama
to ja jeszcze ostatni wpis na temat nie starankowy, taką bransoletkę noc kairu to bym od Ciebie kupiła ;)

a i bądź dobrej myśli, przeczucia nic nie znaczą, póki nie ma @ póki nadzieja, o i wyszło mi nowe powiedzonko staraczek, ja Wam mówię, że mój cykl trafiony (choć dopiero 4 dni od owulacji ) ;))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry