reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
W sumie to dopiero początki naszych staranek po odstawieniu tabletek anty ale nie brałam ich długo jakies 4 miesiące:-) W sumie luty był naszym pierwszym miesiącem bez żadnego zabezpieczenia, jak na razie to dostałam @ ale wiadomo że za pierwszym razem trudno zajść jak się chce;-) A jeśli chodzi o mnie to mam 20 lat jestem z krakowa i jestem szczęśliwą narzeczoną od grudnia tego roku:-) i własnie też tego roku odczułam niesamowite uczucie jakim jest pragnienie zostania mamą. Jeszcze jak na złość wszystkie moje koleżanki zachodzą w ciąże(2 są w 8 miesiącu, no i moja psiapsióła początek jakis 6 tydzień) lub już sa na samej mecie i przychodzą do mnie z tymi brzucholami fajnymi i tak strasznie im zazdroszcze!!:-p

Witaj Claudusia, z tego co się orientuję, to po anty wiele dziewczyn ma problemy (jedni większe, inni mniejsze). Ale miejmy nadzieję, że ci się powiedzie :)
no to gratuluję zaręczyn i winszuję przyszłego ślubu.

witaj claudusia :)

a konsultowalas z ginem kwestie odstawienia anty po 4 miesiacach? Bo sobie zrobilas niezla burze hormonalna - ledwo organizm sie przystosowal do tabletek a Ty mu juz nowy zamet wprowadzilas. Daj sobie 3 m-ce az hormony dojda do siebie no i bierz koniecznie kwas foliowy, bo tabletki anty wyplukuja go z organizmu.

HEJJJ :-)
Opowiem Wam coś wesołego :) Moja 3,5 letnia siostrzenica poszła dzisaj z babcią do sklepu , a wychodzac ze sklepu mówi: "Babciu chodźmy jeszcze do koścółka"
Babcia pyta sie:"Ale po co??"
Siostrzenica:"Pomodlić się o dzidziusia dla cioci"
Poszły do kościoła,siostrzenica zmówiła "Aniołku Boży" , a na koniec dodała głośno:"Boziu daj dzidziusia cioci i wójkowi żebym miała sie z kim bawić"
Rozbawiła mnie do łez i rozczuliła :-D

Pok ma rację, nie doczytałam, Claudusia, że BRAŁAŚ je 4 miesiące, zamiast tego, że NIE bierzesz od 4. Poobserwuj swoje cykle, bo faktycznie możesz mieć wielki zamęt.

Malami, bardzo mądrą masz siostrzenicę :) tylko pozazdrościć:)

Ostatnia edycja:
Tutaj tak wesoło a ja już nie moge wysiedzieć w pracy zeby pobiec po wynik :D Gdyby mogl ktos juz teraz tam isc za mnie...ehhh :D I nie dlugo przydalby sie jakis obiad. Najchetniej to zjadlabym konia z kopytami :))) A tak bardziej realnie to najchetniej sałatke grecka albo cezara z grzankami :D

Ostatnia edycja:
reklama
Od dawna wiedziałam że jest mądra , ale tutaj mnie zaskoczyła.Nikt z nią o tym nie rozmawiał.Wiedziała tylko ze dzidzia cioci jest w niebie na półce i czeka na swoja kolej :), ,bo ciągle pytała o dzidziusia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry