reklama

Starania po raz pierwszy :)

dagne dzisiaj juz 6 dzień :) Także pomimo tego negatywnego testu który robiłam w domu mam nadzieję ze beta wyjdzie pozytywna :) Bede wiedziała wieczorkiem :D Od razu napisze :) A jak nie to starania ciąg dalszy :) I może się skusze zeby zaczac mierzyc temperaturke :)

reklama
Lilly, boję się jak cholera! że nie będzie nic widać, nawet zarodka, nie wspominając o serduszku, za tydzień to będzie koniec 7tc, zobaczymy, ale pewnie tak jak i Ty przez cały dzień będą mi się łapy trzęsły, dobrze że do 13 jestem w pracy, to do 14 jakoś mi zleci :)
a czuję się właściwie bez zmian, zero wymiotów, czasami mnie zemdli, ale nie codziennie i nie cały czas, nie wiem od czego to zależy, po prostu są momenty, kiedy mi niedobrze, ale to wystarczy że coś przegryzę i mija, poza tym cycki dalej bolą, spać mi się chce non stop, a tak to tyle, a u Ciebie jak???

A skuś się skuś:) wtedy będziesz przynajmniej wiedziała kiedy masz/miałaś owulkę (oczywiście obserwując też śluz). Ale trzymam kciuki żeby beta ci wyszła:)

julliet, myślę, że fasolkę juz zobaczysz, a z serduszkiem to różnie bywa, bo 21-23 dzień po zapłodnieniu bić zaczyna, ale trzymam kciiuki :) &&&

Ostatnia edycja:
witam przeczytałam wszystko w skrocie jestem wykonczona ide sie połozyc nawet dzis nie mierzyłam temp bo musialam wczesnie wstac ,na dodatek brzuchol mnie boli buziaki panienki moze wieczorkiem wpadne

Julieet, to ja z objawami mam tak samo jak Ty:) cycolki bolą, spać się chce, a mdłości tylko czasem, nie codziennie, chociaż dzisiaj całe przedpołudnie były :) aaa i zapachy jakieś dziwne często wyczuwam ...

Hej dziewczyny!

Tak dawno mnie tu nie było, że już chyba nie zdążę nadrobić... Widzę że mamy nowe osoby... witamy

Mamy jakieś nowe fasolki?

Lilly gratuluję potwierdzinej ciąży!

A ja oczekuję na owu, ale nie robie sobie nadziei, że tym razem sie uda, już zaczynam wątpić że kiedykolwiek się uda... :-(

Zoabczymy co mi doktorek powie...

Trzymam za Was kciukasy... PA

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry