Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dagne dzisiaj juz 6 dzień Także pomimo tego negatywnego testu który robiłam w domu mam nadzieję ze beta wyjdzie pozytywna Bede wiedziała wieczorkiem Od razu napisze A jak nie to starania ciąg dalszy I może się skusze zeby zaczac mierzyc temperaturke
Lilly, boję się jak cholera! że nie będzie nic widać, nawet zarodka, nie wspominając o serduszku, za tydzień to będzie koniec 7tc, zobaczymy, ale pewnie tak jak i Ty przez cały dzień będą mi się łapy trzęsły, dobrze że do 13 jestem w pracy, to do 14 jakoś mi zleci
a czuję się właściwie bez zmian, zero wymiotów, czasami mnie zemdli, ale nie codziennie i nie cały czas, nie wiem od czego to zależy, po prostu są momenty, kiedy mi niedobrze, ale to wystarczy że coś przegryzę i mija, poza tym cycki dalej bolą, spać mi się chce non stop, a tak to tyle, a u Ciebie jak???
A skuś się skuś wtedy będziesz przynajmniej wiedziała kiedy masz/miałaś owulkę (oczywiście obserwując też śluz). Ale trzymam kciuki żeby beta ci wyszła
julliet, myślę, że fasolkę juz zobaczysz, a z serduszkiem to różnie bywa, bo 21-23 dzień po zapłodnieniu bić zaczyna, ale trzymam kciiuki &&&
witam przeczytałam wszystko w skrocie jestem wykonczona ide sie połozyc nawet dzis nie mierzyłam temp bo musialam wczesnie wstac ,na dodatek brzuchol mnie boli buziaki panienki moze wieczorkiem wpadne
Julieet, to ja z objawami mam tak samo jak Ty cycolki bolą, spać się chce, a mdłości tylko czasem, nie codziennie, chociaż dzisiaj całe przedpołudnie były aaa i zapachy jakieś dziwne często wyczuwam ...