reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A mi dzisiaj wyszedł test owu pozytywny O_o znaczy testowa jest minimalnie jaśniejsza... Wczoraj rozbolał mnie jajnik... ale myślę sobie, za wcześnie na owulację i zrobiłam test :szok: dziś jest 10dc. dziwne...

Paulina kciukasy zaciśnięte &&&&&&&&& aż zajrzę jutro jaki wynik!

Hejo dziewczeta.
Pisze do was ze szpitalnego loza, do ktorego trafilam po krwawieniu po chwilach uniesienia z moim lubym. Z dzidzia wszystko w porzadku, serduszko slicznie bije, niecaly centymetr mierzy moja dzidzia. a obok dzidzi jest krwiak, ktory spowodowal krwawienie. zatrzymali mnie mam nadzieje do niedzieli, dali leki. ogolnie jestem pozytywnej mysli tak samo jak lekarz, jestem spokojna, ale ja tu kurna nie zasne!
jutro jak moja avila nie bedzie mnie wkurzac napisze do was. a to z poprzedniego zdjecia usg ta ala druga wieksza fasolka to wlasnie ten krwiak. buziaki, mam nadzieje nie oszalec tutaj

Hej dziewczyny:) Postanowiliśmy z moim Miśkiem postarać się o dzidzię i już jakiś czas próbujemy. Było już blisko ale pewnie domyślacie się jaki był tego koniec.. Jakoś spać nie mogę, przez przypadek tutaj do Was trafiłam i postanowiłam do Was dołączyć, poczytać jak Wam idzie. Wszystkim przyszłym mamusią gratuluję :) mam nadzieję, że za jakiś czas i ja będę mogła się pochwalić czasem oczekiwanie:)

Witam dziewczynki :)
Nie mam najlepszych wiadomości. Odebrałam wyniki wczoraj i niestety betka tez negatywna :( A byłam tak zmeczona ze nie mialam sily juz patrzec w komputerek dlatego dzisiaj dopiero do Was pisze :) Ehh i tak o to oficjalnie moge powiedziec ze minal rok staran i dalej nic. Ale trzeba probowac dalej :) Teraz tylko martwi mnie ta opozniona @ bo do tej pory bylo regularnie a tu taka zmiana :( Ehh jak w najblizszych dniach @ nie nadejdzie to czeka mnie wizyta u gin.
A jak wasze nastroje w ten ostatni "zimowy weekend" ?? Gdzie niegdzie z tego co slyszalam pada snieg :D

Cześć dziewczyny :) nie było mnie od wczoraj, ale jestem już i to przelotem (wpadłam na pomysł zrobic niespodzianke mamie i odwiedzic ja z moim lubym, także od wczoraj "stołuje" sie u mamci;p )

Ael, trzymam &&& żeby wszystko było dobrze:) widać dzidziuś silny :) serduszko ma mocne, będzie dobrze:)

She, no to miłosnych uniesień ciąg dalszy, może skonsultuj sie z ginem co do tej @.

A ja dalej czekam na @, dzis termin, ale pewnie się o dzień spóźni, no zobaczymy :)
Buziaki moje staraczki kochane:* miłej soboty :):-)

reklama
witak Moj.....hej dziewczynki ;) witam wszyskie w piekny sobotni poranek ;) mam dzis dobry humorek ;) @ mi sie konczy... w poniedzialek moj M idzie na badania armii a pozniej działamy!!! wczoraj byłam na spotkaniu z dziewczynami z lat studenckich i zadzoniła do nas jedna z koelzanek, ktora mieszka daleko i powiedziala ze jest.... w 7 tygodniu ciąży!! I WIECIE CO..... STARANIA BEZ STARAN CHYBA DZIAŁAJĄ BO JA SIE NAPRAWDE SZCZERZE CIESZYŁAM!!! NIE BYŁAM ZAZDROSNA!! poprostu ucieszyłam sie jej szcześciem ;) i jestem z siebie bardzo dumna ;) milego dnia ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry