Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam dziewczynki
Nie mam najlepszych wiadomości. Odebrałam wyniki wczoraj i niestety betka tez negatywnaA byłam tak zmeczona ze nie mialam sily juz patrzec w komputerek dlatego dzisiaj dopiero do Was pisze
Ehh i tak o to oficjalnie moge powiedziec ze minal rok staran i dalej nic. Ale trzeba probowac dalej
Teraz tylko martwi mnie ta opozniona @ bo do tej pory bylo regularnie a tu taka zmiana
Ehh jak w najblizszych dniach @ nie nadejdzie to czeka mnie wizyta u gin.
A jak wasze nastroje w ten ostatni "zimowy weekend" ?? Gdzie niegdzie z tego co slyszalam pada snieg![]()
Hejo dziewczeta.
Pisze do was ze szpitalnego loza, do ktorego trafilam po krwawieniu po chwilach uniesienia z moim lubym. Z dzidzia wszystko w porzadku, serduszko slicznie bije, niecaly centymetr mierzy moja dzidzia. a obok dzidzi jest krwiak, ktory spowodowal krwawienie. zatrzymali mnie mam nadzieje do niedzieli, dali leki. ogolnie jestem pozytywnej mysli tak samo jak lekarz, jestem spokojna, ale ja tu kurna nie zasne!
jutro jak moja avila nie bedzie mnie wkurzac napisze do was. a to z poprzedniego zdjecia usg ta ala druga wieksza fasolka to wlasnie ten krwiak. buziaki, mam nadzieje nie oszalec tutaj
Pok po weekendzie jak @ nie przyjdzie napewno ide do lekarza ...
Od 2 dni dziwnie mnie pobolewa brzuch i co jakis czas jajniki az noga dretwieje ;/ a @ jak nie bylo tak nie ma :/ i nie widze jejtroszke jestem zmartwiona
![]()
nie chce Cie straszyc ale brzmi jak torbiel na jajnikach (szczegolnie jesli bol przenosi sie na noge, nawet jesli w postaci dretwienia).