reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael ściskam gorąco! Mam nadzieje że wszytko będzie w porządku. Przesyłam buziaki! Wiem ze szpital to nic miłego... ja w swoim życiu leżałam tam chyba z 6 razy i nie wspominam tego zbyt dobrze :zawstydzona/y:

She Ciebie też ściskam gorąco. Kiedyś nadejdzie nasz czas. Zobaczysz :-D

reklama
Witam dziewczynki :)
Nie mam najlepszych wiadomości. Odebrałam wyniki wczoraj i niestety betka tez negatywna :( A byłam tak zmeczona ze nie mialam sily juz patrzec w komputerek dlatego dzisiaj dopiero do Was pisze :) Ehh i tak o to oficjalnie moge powiedziec ze minal rok staran i dalej nic. Ale trzeba probowac dalej :) Teraz tylko martwi mnie ta opozniona @ bo do tej pory bylo regularnie a tu taka zmiana :( Ehh jak w najblizszych dniach @ nie nadejdzie to czeka mnie wizyta u gin.
A jak wasze nastroje w ten ostatni "zimowy weekend" ?? Gdzie niegdzie z tego co slyszalam pada snieg :D

kurka blada. szkoda! tulam mocno! jak do konca weekendu nie przyjdzie @ to ja bym sie wybrala do lekarza na Twoim miejscu.

Hejo dziewczeta.
Pisze do was ze szpitalnego loza, do ktorego trafilam po krwawieniu po chwilach uniesienia z moim lubym. Z dzidzia wszystko w porzadku, serduszko slicznie bije, niecaly centymetr mierzy moja dzidzia. a obok dzidzi jest krwiak, ktory spowodowal krwawienie. zatrzymali mnie mam nadzieje do niedzieli, dali leki. ogolnie jestem pozytywnej mysli tak samo jak lekarz, jestem spokojna, ale ja tu kurna nie zasne!
jutro jak moja avila nie bedzie mnie wkurzac napisze do was. a to z poprzedniego zdjecia usg ta ala druga wieksza fasolka to wlasnie ten krwiak. buziaki, mam nadzieje nie oszalec tutaj

trzymaj sie cieplutko! ciesze sie, ze jestes optymistka w tych ciezkich chwilach :) bedzie dobrze! dawaj nam znac co sie dzieje.

buziaki sobotnie przesylam i moc energii!

Pok po weekendzie jak @ nie przyjdzie napewno ide do lekarza ...
Od 2 dni dziwnie mnie pobolewa brzuch i co jakis czas jajniki az noga dretwieje ;/ a @ jak nie bylo tak nie ma :/ i nie widze jej :( troszke jestem zmartwiona:(

Hej dziewczyny!!

Przepraszam, że się tak wtrącam ale udzielałam się tutaj kiedyś jak różniez staraliśmy się o dzidzie i wszystki dziewczyny mocno tutaj podtrzymywały mnie na duchu:-) często tu zaglądam i trzymam za Was wszystkie moooocno kciuki!!!! musi się udać!! ja w to głęboko wierzę:-)

pozdrawiam Was wszystkie:-)

Pok po weekendzie jak @ nie przyjdzie napewno ide do lekarza ...
Od 2 dni dziwnie mnie pobolewa brzuch i co jakis czas jajniki az noga dretwieje ;/ a @ jak nie bylo tak nie ma :/ i nie widze jej :( troszke jestem zmartwiona:(

nie chce Cie straszyc ale brzmi jak torbiel na jajnikach (szczegolnie jesli bol przenosi sie na noge, nawet jesli w postaci dretwienia).

Paolajn dziękuję:-) Wam też się uda, zobaczycie! my po stracie pierwszego maluszka staraliśmy się rok, to było coś strasznego, co miesiąc rozczarowanie, liczenie dni płodnych, ja momentami już wariowałam, aż w końcu powiedziałam co ma być to będzie, ale to tylko powiedziałam lecz w głowie nadal natłok myśli że się musi udać tym razem. I po dwóch tyg nie wierząc, że mogło się udać bo zaczęłam plamić zrobiłam test i wyszły dwie piękne kreseczki:-) a to plamienie okazało się zagnieżdżaniem! więc życze Wam wszystkim z całego serca byście doczekały tego cudu:-)
Ja codziennie boję się o moją malutką, każde kłucie, czy jakikolwiek ból sprawiają, że wyrywam sobie włosy z głowy i świruje czy wszystko ok ale wierzę, że wszystko będzie dobrze!

Przepraszam za moje marodzenie ale chciałam Was pocieszyć, że każdej się uda!!!!!!!!!

reklama
Ael kurcze zmartwiłam się, jak widać sex to nie zawsze równa się zdrowie
a co oni robią żeby ten krwiak się wchłonął?
powodzenia życzę i bądź dobrej myśli

She nie martw się tylko leć na ostry dyżur do szpitala, nie wiem z jakiej miejscowości jesteś ale na pewno masz jakiś szpital, zrobią Ci USG i będziesz znała diagnozę. Jeżeli to torbiel to nie jest straszna tragedia ale nie można dopuścić do jej pęknięcia,więc radzę Ci zbieraj się szybko na ostry dyżur ginekologiczny (ja tak kiedyś byłam i bez problemu przyjmą Cię z takimi dolegliwościami)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry