lillydelux
Fanka BB :)
Ael, mi się też wydaje, że powinnaś iść do tego lekarza i jej o tym wszystkim opowiedzieć.... Pewnie jest na to jakaś rada, a jak Ty się męczysz to dzidzia też się pewnie męczy razem z mamusią...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej laseczki, ja tylko na chwilę, bo muszę zwijać się do pracy... Tak jak przypuszczałam przeczucia mnie nie zawiodły i jeszcze dziś ta temperatura... nagle spadła z 37,1 na 36,8, także test był chyba tylko potwierdzeniem, że nie jestem w ciąży. Prawidłowo powinnam zrobić go jutro, ale oj tamno cóż, to staranka idą w ruch od nast 5dc. Tylko czekać na @. Tym razem nie będziemy celować w owulkę i dzień przed, tylko jak parę forumowiczek pisało: od końca @ co 2 dzień do 15dc
pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia
buziaki

Kochana pół życia męczę się na przemian z rzyganiem, zgagą i nudnościami, przez cholernie delikatny żołądek. Poza tym fasola mnie dziś z rana nie obudziła, bo całą noc nie spałam, ot coo.aerleda powiem krotko, gdybys poczekala na ta fasole z 5 latek nie jeczalabys tu z powodu zgagi, uwierz.... A poza tym fasola ci sluzy wstajesz wczesnie rano heheheheh, to nowosc u ciebie![]()
dokładnie takeee tammy staraczki sie modlimy, zeby w koncu rzygac i z mdlosci ledwo zyc
nie straszne nam teraz takie dolegliwosci!
(a ciekawe co powiem jak kiedys wkoncu mnie dopadna) ;-)