reklama

Starania po raz pierwszy :)

Big jeszcze nie słyszałam. Temu ta druga wizyta miała być, ale nie dam rady, znów potężne mdłości. Mam pod sobą miskę i mam cholerną nadzieję, że rzygnę, bo wtedy już lepiej mi będzie.

Pok wysłałam do Ciebie majla z Twojej sygnatury i do tej pory nic nie dostałam.

reklama
dzieki Ael :)
bede nad ta tabelka pracowac w przyszlym tygodniu. Musze wymyslec jakas forme prezentacji i podsumowania, bo na razie jest tak szeroka, ze nie da sie latwo czegokolwiek wyczytac :)

Smacznego Bigchild :)) Ja niestety nie zdarzylam rano zjesc sniadania a juz w pracy siedze :( Jedyne co to udalo mi sie porwac z lodowki jogurcik pitny activia zbóż ;p

Witam z rana dziewczyny :)
Ja ponawiam pytanie odnośnie listy :)
Big smacznego :)
Ja zaraz ruszam w świat po moje śniadanko, najgorsze jest to, że mam na coś ochotę, ale nie wiem na co, ale jak połażę po sklepach to się dowiem :-p

reklama
Witam Kobietki
Ael ,Dagne gratuluję zdolności :)
Asiol jeszcze raz życzę udanego i czynnego wypoczywania;-)
Wracaj do nas juz nie sama:)

Jak czytam Wasze wpisy co do dolegliwości to mimo iz sama ich nie doświadczyłam (niestety) To moja przyjaciółka przez pierwszy trymestr nie nadawała sie od zycia. Współczuje ale za to jaką będziecie miały nagrodę!!!!
:-)
U mnie staranka w pełni . W sumie bez napinki i raczej spontanicznie ale oczywiście leżąc juz spokojnie w łóżku jedyne o czym myślałam to "chłopaki dacie radę"!!!!

Trzymajcie więc kciuki i poproszę o duuuuzo fluidków:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry