Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Doniu tak mam napisane na wypisie, Hydroxyzyna dokładnie. Nie czułam się jakoś inaczej po tych lekach, po prostu nudności ustąpiły na cały dzień i miałam spokój. Z resztą wiesz, nie będę podważać opinii ordynatora oddziału ginekologicznego, bo on po naszej rozmowie zalecił te tabletki mi podawać.
pok w ultoce jest napisane "przeciwskazane w ciąży i podczas karmienia piersią", niestety dość dobrze znam działaie tego leku i na pewno nie brałabym go w ciązy
Ael, super że już w domku Oncedaily, Pyscek trzymam &&& Asiol, owocnych starań i upojnej nocki może przełamiesz złą passe na naszym forum a my popłyniemy zaraz za Tobą
A ja kobitki zrobiłam test godzinę temu, to 29dc, co się jeszcze nie zdarzyło, przeważnie 26-27. Ale test negatyw... i przed chwilą poszłam do łazienki a tu na bieliźnie plamki, więc @ nadjechała... brzuch od 3 dniowego kłucia zmienia się w tępy ból, także no-spa pod ręką.I jeszcze ta reklama Calzedonia!
Ale jestem pełna optymizmu, że w tym nowym cyklu się uda
Paolanjn, a może to plamienie jest objawem zagnieżdżania się fasolki? kiedy masz dostać @?
A i wiecie co?? ja to mam ochotę na piwo i dziś się napiję. a co!
Ja nie dziękuje by nie zapeszyć Również trzymam kciuki Pyscek
Dagne mam nadzieje, że kolejny raz będzie z dwoma kreseczkami. Musi się udać I widziałam wcześniej Twoje pytanie o bete to dla porównania powiem, że u mnie 22 zł
Kurczę ale ten Rzeszów drogo ceni tą betę... razem z pobraniem krwi to 35zł i jakieś grosze. Trochę śmieszne, bo wiadomo, że to potrzebne mamom dla sprawdzania czy dobrze rośnie a tu taki koszt.
Witam wszystkie staraczki
Nie bylo mnie ostatnie dni bo mialam wolne w pracy i odpoczywalam ;d hihi ale wszytsko pzeczytalam i jestem na bierzaco dagne tez zauwazylam "genialna" reklame calzedoni... a jesli chodzi o piwko ja po moich negatywnych wszelkich testach tez wczoraj pozwolilam sobie na piwko i smakowaloooo A jutro o 20:20 mam wizyte u gin bo @ nadal brak
Dziekuje Dagne i Paolajn Jak wroce to napisze co to ciekawego sie u tego gin dowiedziałam tym razem mMmm A ja mam ochote na grzanki z pesto bazyliowym i pomidorkami