reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Doniu tak mam napisane na wypisie, Hydroxyzyna dokładnie. Nie czułam się jakoś inaczej po tych lekach, po prostu nudności ustąpiły na cały dzień i miałam spokój. Z resztą wiesz, nie będę podważać opinii ordynatora oddziału ginekologicznego, bo on po naszej rozmowie zalecił te tabletki mi podawać.

Ael, super że już w domku:)
Oncedaily, Pyscek trzymam &&& :)
Asiol, owocnych starań i upojnej nocki :) może przełamiesz złą passe na naszym forum :) a my popłyniemy zaraz za Tobą :)

A ja kobitki zrobiłam test godzinę temu, to 29dc, co się jeszcze nie zdarzyło, przeważnie 26-27. Ale test negatyw... i przed chwilą poszłam do łazienki a tu na bieliźnie plamki, więc @ nadjechała... brzuch od 3 dniowego kłucia zmienia się w tępy ból, także no-spa pod ręką.I jeszcze ta reklama Calzedonia!
Ale jestem pełna optymizmu, że w tym nowym cyklu się uda :)

Paolanjn, a może to plamienie jest objawem zagnieżdżania się fasolki? kiedy masz dostać @?

A i wiecie co?? ja to mam ochotę na piwo :D i dziś się napiję. a co!

Ostatnia edycja:
Ja nie dziękuje by nie zapeszyć :) Również trzymam kciuki Pyscek :)

Dagne mam nadzieje, że kolejny raz będzie z dwoma kreseczkami. Musi się udać :) I widziałam wcześniej Twoje pytanie o bete to dla porównania powiem, że u mnie 22 zł :)

Kurczę ale ten Rzeszów drogo ceni tą betę... razem z pobraniem krwi to 35zł i jakieś grosze. Trochę śmieszne, bo wiadomo, że to potrzebne mamom dla sprawdzania czy dobrze rośnie a tu taki koszt.

Witam wszystkie staraczki ;)
Nie bylo mnie ostatnie dni bo mialam wolne w pracy i odpoczywalam ;d hihi ale wszytsko pzeczytalam i jestem na bierzaco :D
dagne tez zauwazylam "genialna" reklame calzedoni... a jesli chodzi o piwko ja po moich negatywnych wszelkich testach tez wczoraj pozwolilam sobie na piwko :D i smakowaloooo :D A jutro o 20:20 mam wizyte u gin :) bo @ nadal brak :)

reklama
Dziekuje Dagne i Paolajn :) Jak wroce to napisze co to ciekawego sie u tego gin dowiedziałam tym razem ;) mMmm A ja mam ochote na grzanki z pesto bazyliowym i pomidorkami :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry