reklama

Starania po raz pierwszy :)

chyba najlepiej bedzie sobie zapamietac na ktorej stronie to jest czyli teraz - "991"
Nie wiem czy da sie to wkleic do innego postu. Wszystko to sama napisalam na podstawie tego co przeczytalam w ostatnich dniach.

No niestety ja mam tak ze jak jest problem to musze wiedziec wszystko na ten temat zeb wiedziec jak dzialac i zaradzic temu, ach te chlopy gdyby nie my to by bez nas zgineli hehe

reklama
Hej kobietki:-)
Widzę że nie jestem sama jeżeli chodzi o kłopoty z armią . Mój P ma 12 ml. (norma 20 -250 ml) żołnierzyków i krótki żywot niestety. Konsultowałam wyniki na forum u lekarza do którego jak sie później okazało P ma skierowanie. Zalecona wizyta u androloga z powodu licznych nieprawidłowości. Oczywiście kupiliśmy suplementy wspomagające i zobaczymy.
Moj dziurolog stwierdził że łatwiej wyleczyć nieprawidłowości u kobiety niż niska jakośc spermy. No ale zobaczymy co powie fachura.

Wstawiam link do forum na którym można poprosić lekarza o weryfikację wyników.
http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?f=63&t=75837

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!

Lilly mogłaby zacytować to w pierwszym poście. Ale jeśli już jesteśmy przy takich pomysłach to można bybyło zebrać taką mini encyklopedie na temat staranek. Właśnie jakieś takie interpretacje wyników itp. i nawet moderatora tego działu poprosić o wklejenie ich w pierwszy post. A czemu nie? Wątek ładnie się rozwija, coraz więcej nowych szaraczek, na pewno nie jednej z nas coś takiego by się przydało. Nie trzeba nawet cytować, wystarczy umieścić linki z adnotacją co tam znajdziemy. Bo internet to źródło wiedzy ale też i śmieci... i czasem trzeba się troskę napocić żeby znaleźć to czego się szuka.

To taka moja złota myśl :-D a teraz spadam do pracy bo się spóźnię:tak:

Hej kobietki:-)
Widzę że nie jestem sama jeżeli chodzi o kłopoty z armią . Mój P ma 12 ml. (norma 20 -250 ml) żołnierzyków i krótki żywot niestety. Konsultowałam wyniki na forum u lekarza do którego jak sie później okazało P ma skierowanie. Zalecona wizyta u androloga z powodu licznych nieprawidłowości. Oczywiście kupiliśmy suplementy wspomagające i zobaczymy.
Moj dziurolog stwierdził że łatwiej wyleczyć nieprawidłowości u kobiety niż niska jakośc spermy. No ale zobaczymy co powie fachura.

Wstawiam link do forum na którym można poprosić lekarza o weryfikację wyników.
Zobacz temat - Bardzo proszę o interpretację wyników mojego męża |

No wlasnie to samo napisalam do dagne chyba, ze u nas rozlozyli rece i dawali tylko adresy do nowych klinik nieplodnosci, z tego co ja wiem to nie bardzo da sie naprawic czytaj wyleczyc, moze odrobine podciagnac wyniki, tyle!

Fifka to wystosuj prosbe do sol

Amalfi dlatego mój gin powiedział abyśmy przemyśleli IUI. Bo nie daje nam dużych szans przy naturalnych starankach.
Z drugiej strony wiem ze nawet z mniejsza ilością żołnierzy udawało się zafasolkować. Nie ma co gdybać,zobaczymy co powie androlog. Wizytę P ma 7 kwietnia.

No my sie nie lapiemy nawet na IUI i tak bym tego nie robila bo z tego co sie zorientowalam to nie udaje sie za pierwszym razem tylko za ktoryms tam i w sumie uzbiera sie na in vitro, nie wiem ile kosztuje IUI w polsce, orientujesz sie???

W klinice w Warszawie w której się leczę 600 zł IUI (do 1 tys z tego co się orientowałam) a in Vitro to koszt ok 15 tys. więc i tak lepiej podejść 4 razy do IUI .
Mamy w sumie spore szanse bo u mnie wszystko ok.

Ostatnia edycja:
in vitro 10tys a IUI slyszalam wlasnie ze okolo 1000. A ja nie mieszkam w polsce wiec wyobraz sobie ile tu bedzie kosztowac, dlatego powiedzialam ze ja bym sie nie zgodzila nigdy na IUI. Zreszta i tak sie nie kwalifikujemy chyba ze za 3 miechy wyjda lepsze wyniki, nie wiem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry