reklama

Starania po raz pierwszy :)

U mojego M. w drużynie.. dziewczyna jednego z zawodników w ciąży była :-) i opowiadała,że wszystkie które brzucha dotknęły to zaciążyły :-) także dotykajcie brzuchów :-)

reklama
Ale to takie nieprzyjmene jak ktoś ci obcy brzucha dotyka...fe
ja bym nie chciała...i unikam takich sytuacji...żeby jakies ciązówki dotykać...bo sama bym tego nie chciała...

hej dziewczynki ale tematy poruszamy hoho mnie tylko cieszy to ze moj pobyt w polsc bedzie w czasie dni plosnych i zdarze sobie akurat zrobic monitoring czy jest owulka i czy pecherzyk peka 3 majcie kciuki zeby bylo dobrze bede juz miala pewnosc ze jest ok ze mna wszystko a potem znowu sie zbada armie mojego M i czas pokaze hihi tak na wszelki wypadek zaopatrze sie w apteczne rzeczy

Asiol te ceny cos za niskie tak jest w cennikach owszem ale do tego dochodza jeszcze wizyty i leki, a to koszt samego zabiegu chyba tylko to co podalas

Wiadomo, że dochodzą badania i cała reszta ale leczę się w tej klinice od 2 lat i wiem mniej więcej jak się kształtują te dodatkowe koszty i 9000 zł to one raczej nie dosięgną. Ja jak na razie zabieram się za drożność więc tymi grubszymi kosztami nie zawracam sobie głowy. A jak trzeba będzie to zacznę kombinować skąd na to wszystko brać kasę. A tak swoją drogą, to jest przerażające, że starania o dziecko tyle nas kosztują - nie dość, że psychicznie nas dobijają to jeszcze tak strasznie biją po kieszeni :wściekła/y:

magenta to ty znow do polski lecisz????

Ja tez mysle ze 7000 to za malo cos na in vitro, u nas na poludniu jest to 10 tys bo moja kumpela bedzie robic to wiem tyle ma zostawione na koncie, musiala wziac kredyt oczywiscie

asiol a droznosc ile u ciebie kosztuje???

dziewczyny a powiedzcie mi czy żeby lekarz monitorował cykl i zobaczył czy pecherzyk pekl to musi obserwowac cały cykl??

bo ja ide na kontrolę juz po owulce i chciałam zeby sprawdził czy mi pekł pecherzyk tak po prostu ...da radę myslicie??
nie żebym podejrzewała ze cos jest nie tak ale z ciekawosci,bo jk juz ide to czemu nie sprawdzic
:-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry