reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ale to takie nieprzyjmene jak ktoś ci obcy brzucha dotyka...fe
ja bym nie chciała...i unikam takich sytuacji...żeby jakies ciązówki dotykać...bo sama bym tego nie chciała...

Ja zauwazyłam ze kobiety raczej lubią jak sie mówi o ich brzusiu i nie maja nic przeciw przyłożeniu łapki z czego oczywiście korzystam. Ostatnio na imprezie była dziewczyna w zaawansowanej ciązy myślę ze 5,6 miesiąc. Teraz w knajpach sie nie pali więc luzik...ale jak zobaczyłam że sączy piwsko to miałam ochote podejśc i nia potrząsnąć ! Kretynka jedna

reklama
Soglam dobrze jak widzi tez prze dpeknieciem jak rosnie jakie rozmiary osiaga i jak endo przyrasta, no ale skoro wiesz czy rosna to moze wystarczy sprawdzic czy peka

Amalfi a w Irlandii ile kosztuje IVF?

magenta to ty znow do polski lecisz????

Ja tez mysle ze 7000 to za malo cos na in vitro, u nas na poludniu jest to 10 tys bo moja kumpela bedzie robic to wiem tyle ma zostawione na koncie, musiala wziac kredyt oczywiscie

asiol a droznosc ile u ciebie kosztuje???

Ja znalazłam najtaniej w szpitalu za 371 zł + 12 zł za każde zdjęcie jeśli oczywiście potrzebujesz

dopiero teraz we wtorek lece wczesniej nie lecialam i 29 marca do polski i tylko 4 dni wiec 2 kwietnia wracam ale akurat zostaje mi jednem dzien po przylocie i ma byc owulka az juz sie boje wszystkie badania znowu robie a w lipcu caly mieisac w polsce i beda badania od a do z jak nic do tego czasu nie wyjdzie

dotka nie wiem nic jeszcze ale skoro zwykla droznosc kosztuje 250euro to se wyobraz ile tu musi kosztowac IUI albo IVF!!!!! Wiem ze sa jakies dofinansowania ale to trzeba spelniac jakies warunki, pewnie leczyc sie minimum rok bez efektow pewnie wiek itd, dowiem sie jak pojde z wynikami do ginki

dotka tylko z ciekawosci bym chciała sprawdzic czy pęka,bo sądze że wszystko jest ok w koncu raz juz zaszłam w ciąze...to pecherzyki powinny byc...a czy akurat ten był i pękł to tak z ciekawosci bym chciała wiedziec ot tak:-)

reklama
dotka dopoki pracy nie strace zostajemy tutaj ale nie wiem gdzie bede robic in vitro jeszcze. A do ginki pojde jak pzryjda mi wyniki.
magenta monitoringu nie masz sie czego bac, to tylko kilka usg przez pochwe i tyle, poprostu zobaczysz jak ci rosnie pecherzyk. I czy peka sam czy potrzebujesz pomocy. Tego akurat nie ma sie co bac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry