• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Też jestem ciekawa, co do kosztów... być może będę musiała przekonać mojego K jeśli w kolejnym cyklu się nie uda.
Kurcze, a mnie dalej kuje brzuch, ale to cos pod zaparcia raczej.

Rasta te hormony co napisalas to hormony tarczycy
Urlog - sprawy moczowo-plciowe
androlog - to meski ginekolog

Badanie nasienia podstawowe 100, rozszerzone 160

Ostatnia edycja:
a no racja:) hehe może jak już ten temat się zaczął to pociągniemy go dalej:) macie jakieś propozycje odnośnie mężczyzn??

Z tym seksem to serio 2x w tyg na poprawę armii??

Ostatnia edycja:
Dagne si tak najzdrowiej bo sperma zalegajaca psuje sie ale to po dluzszym czasie oczywiscie. A abstynencja kilkunastodiniowa tez jakos tam wplywa na jakosc bo plemniki moga sie przegrzac tez

z jednej strony ciesze sie bo przynajmniej wiemy co jest przyczyna tak dlugich staran.... nie obwiniam M bo ja tez miaalm problemy z hormonami..... ale widze teraz jaki podlamany jest... to serce sie łamie.

reklama
Nie! broń Boże:D mój mąż ma się dobrze:) chodzi mi o to ożywienie na forum :) że ciągle w tych staraniach na siebie patrzymy, że może to nie tak a tamto, a jednak coraz częściej "wina" leży nie po naszej stronie. Tak się zastanawiam, czy w tym wszystkim (obserwacjach, wykresach) biorą czynny udział nasi panowie... :)

Ja mam tak, że mój K zagląda w wykresy, liczy coś sobie tam :) ale jakoś tak wolę to robić sama, nie wiem.. może ze mną jest "coś nie tak". Nie pozwalam mu ingerować, tzn najlepiej żeby słuchał mnie kiedy najlepiej się kochać itd.

Rasta, myślę, że razem dacie radę wszystkiemu :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry