reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
aaaaaaa amalfi ;) Twoj tez ma takie wyniki? dlugo sie juz faszeruje witaminami? ja sie nie łamie bo wiem ze takie problemy u facetow latwiej wyleczyc niz u kobiet .... u nich to sprawa diety a u nas hormony.... a to duzo gorsze...

Ja swojemu ustalilam menu witaminowe, zainwestuj w witaminki ten zestaw nie zaszkodzi, przeoralam juz chyba pol internetu w tej sprawie hehe i naprawde mozesz mi zaufac :D:D

Śniadanie:
- Kwas foliowy x 1
- Wit. C 500 mg x 1 (na ruchliwość)

Obiad:
- Selen i Wit. E x 1 oraz Wit. B12 x 1 – w trakcie jedzenia (na ilość i jakość)
- Multiwitamina z Rzeń-szeniem (jha z Plusza kupiłam tabletki musujące) – po obiedzie (na ogólną wytrzymałość)

11:00 i 16:00:
- L-karnityna plus z chromem 300 mg do ssania (na ruchliwość)

Kolacja:
- Salfazin x 1 (na jakość, ruchliwość i ilość)

A i pamietaj kąpiele odpadają, teraz tylko prysznic, zakończony zimnym strumieniem 3-5 minut na jajka - plemniki lubia nizsza temperature

I umow was jak najszybciej do androloga lub urologa

Rasta w cale facetow tez nie tak latwo jak sie wydaje, tez hormony moga byc zle. Łatwiej ponoc poprawic zywotnosc i ruchliwosc, oraz ilosc a z morfologia ponoc gorzej

A jaka Twoj mial zywotnosc?

U nich to tez czasem hormony i nie tak latwo sie to leczy, mnie wysylaja na in vitro wiec nie jest tak latwo... Musi twoj poznac przyczyne, moj juz zaliczyl urologa i porobil hormony czekamy na wyniki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry