reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael super, że wszystko dobrze , a maluszek rośnie :)

A ja w tym miesiącu odczuwam ból przedmiesiączkowy ze zdwojoną siłą chyba przez to oczekiwanie, więc wszystko wskazuje na to że @ zawita do mnie już lada moment i kolejny raz będzie trzeba próbować.

Ostatnia edycja:
A ja jakieś mam cyrki z tymi testami owu w tym cyklu... Zrobiłam pierwszy w piątek (10dc) wyszła taka PRAWIE pozytywna. Sobotę opuściłam (nie wiem dlaczego... po prostu wydawało mi się za wsześnie na owu i jakoś nie zrobiłam) W niedziele wyszedł bledzioch... A w poniedziałek już ładniejsza (podobna jak ta z piątku) a dzisiaj znowu bledzioch... :szok: Najzabawniejsze jest to, ze te jasne wychodzą mi kiedy faktycznie NIC nie piłam przed zrobieniem przez ponad 3h a te ciemne jak byłam niemal świeżo po herbatce :-D

A jakie te testy masz? sprawdzone? bo np jak już nie stosuję, bo zawsze były błędne. Może dlatego, że kupując poszłam na ilość a nie jakość.

She, nie stresuj się, nie można myśleć o najgorszym, na pewno będzie dobrze:) podziel się z nami co ci gin powiedział. Wierzę, że już niedługo będziemy chwalić się na przemian dwoma kreskami:)

Asiol, zadowolona z fryza? jak tam starania? teraz to chyba ty najwcześniej będziesz testować :)

Tak bardzo zadowolona :-) Po raz pierwszy w życiu chodzę do fryzjera, któremu nie mówię nic co chcę na głowie i nie dość, że zawsze obcina mnie inaczej to jeszcze się nie zdarzyło, żebym była niezadowolona:-) Starania w toku:-DJa @ powinnam dostać ok 8-9.04, ale przy pregnylu testować mogę wcześniej, koło 5-6.04. Z tym, że ja w tym cyklu już jestem nastawiona na I krechę i HSG w kolejnym cyklu więc chyba testu w ogóle nie będę robiła ;-)

dagne kochana ja gin mam dzisiaj o 20:20 :D Siedze juz jak na szpilkach tak sie denerwuje co mi tam wynajdzie ! :(

She, a Ty się kochana zrelaksuj troszkę, nie myśl pesymistycznie bo to najgorsze co można robić - ja z tym negatywnym myśleniem walczę cały czas u siebie. Trzymamy za Ciebie mocno kciuki i czekamy na wieści:tak:

reklama
hej. ja dzis dostałam wyniki badan armii meza. czy ktoras z was zna sie na tym??? bo ja ni w ząb nie moge tego odczytac a zazwyczaj nie mam z tym zadnego problemu.... juz pisze.....
upłynięcie...po120min
konsystencja..... płyn ciągliwy
ciągliwosc(lepkość)... do10cm. min to0cm, max 1cm
objętość 6.7 mini 2.0 max 5.0
ph 7.3 mini 7.0 max 8.0
ilosc plemnikow w 1ml 26.0 mini 20.0 max 120.0
morfologia (% patologicznych) 98% max do70
ruch A. (żywy postępowy) 5% mini 25%
ruch B. (wolny postępowy) 3%
ruch C. (oscylacyjny) 5%
aglutynacja do 10% mini 0 max 10
aglomeracja do10% mini 0 max 10