reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Malinowy strasznie mi przykro, że miałaś takie nieprzyjemności zdrowotne :-(
A ja dziś się pięknie wyspałam (jak rzadko) i zaraz biegnę do fryzjera (wiosna idzie trzeba coś zmienić) ;-)
Miłego dnia kobietki :-)

Hej dziewczynki!

Ciotkowate nie martwcie się, @ szybko minie i na nowo bzyku bzyku, wiosna kobitki!!! Jak kotki się marcują to i wy też!!! :-D
Ja czuję się dobrze, mimo, że 20 minut rzygnęło mi się znienacka, nie tak jak poprzednimi razy straszne parogodzinne mdłości.
Dziś idę do ginki, pokazać jej wszystko ze szpitala, błagać na kolanach o coś na nudności i wymioty. W końcu też się wyspałam w swoim wyrze, wstałam o normalnej porze czyli obudzona telefonem lubego o 10:30 :p
U mnie śliczna pogoda ale jakoś szczególnie na spacer nie mam ochoty...

Fluidki dla dziewczynek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

AEr dobrze ze juz spowrotem. Nie ma jak dom co nie!
Dbaj o siebie i wogole. Masz jakies przykazy od ginka? Zakaz seksu czy cosik? Lezenie, spanie, dbanie...
Cytuję z wypisu: "Wypisana do domu w stanie ogólnym dobrym, bez dolegliwości z ciążą żywą utrzymaną i zaleceniami:
- oszczędzający tryb życia, systematyczna kontrola gin wh ustalanych na bieżąco zaleceń.
- kontrolne badanie ginekologiczne za 7 dni lub wcześniej w wypadku wystąpienia objawów niepokojących pacjentkę (podwyższona temperatura ciała, dolegliwości bólowe, osłabienie, krwawienie z dróg rodnych itp).

A ja czekam na moja wieczorna wizyte u gin o 20:20 :O I wkoncu dowiem sie co to sie podzialo ze @ brak , fasolki brak. I ani sie nie smuce na @ ani nie ciesze na nowe starania w tym miesiacu bo zyje jak zawieszona w czasoprzestrzeni nie widza o co chodzi :) Pozdrawiam wszytskie zafasolkowane i te starajace sie jak Ja :D Damy rade dziewczynki juz nie dlugo i piekne prezenty na swieta albo nowy rok damy naszym poloweczka i rodzince :D

reklama
To ja łapię fluidki i dziękuję :)
Dzisiaj mamy totalnie luźny dzionek w pracy więc też humorek dopisuje . Trochę słonka potrafi zdziałać cuda:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry