reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja tak na szybko bo dzisiaj mega się źle czuję..

Kwiatuszek mocno &&&&&&&&&& i jutro czekam na wieści :**** !!

Ja jutro robię test bo mam termin @.. ale to dopiero 9dpo więc może nie wyjść jednakże proszę o kciuki ;-)

reklama
u mnie zero objawow jutro ide na bete wieczorem wyniki
to trzymam kciuki z całych sił aby Tobie się udało ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja tak na szybko bo dzisiaj mega się źle czuję..

Kwiatuszek mocno &&&&&&&&&& i jutro czekam na wieści :**** !!

Ja jutro robię test bo mam termin @.. ale to dopiero 9dpo więc może nie wyjść jednakże proszę o kciuki ;-)

Kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&
Dziewczyny czekam jutro na wyniki z niecierpliwością oby Wam się udało - jeżeli się uda to popłaczę się z Waszego szczęścia :*

Pyscek zasadzę kopa w doopalka ! przyszła @ ?! nie ! to mi tę kiwającą głowę na nie usunąć- natentychmiast :* wiesz ze baaaardzo mocno Ci kibicuje komu jak komu ale Tobie ta fasola się należy ! :*

Pyscek zasadzę kopa w doopalka ! przyszła @ ?! nie ! to mi tę kiwającą głowę na nie usunąć- natentychmiast :* wiesz ze baaaardzo mocno Ci kibicuje komu jak komu ale Tobie ta fasola się należy ! :*
jeszcze nie przyszła, ale wszystkie objawy minęły, 2 krostki na moim ryju się pojawiły podbrzusze z jajnikiem szaleją, więc w tym tygodniu @ przylezie ...

madziulek taaaa, żeby on się jeszcze dał tak męczyć, jemu to raz w tygodniu wystarcza, a jak ja mam dni płodne to już notorycznie zmęczony jest :wściekła/y:

dziś mu zadzwoniłam z newsem, że dzwoniłam do Gina i możemy się starać i jak wróci z pracy to będzie się działo, no i wrócił, zjadł kolację i gra w tysiąca na kurniku :wściekła/y:

taki to ja mam pożytek z męża :wściekła/y:

pyscek nie ma małpy to jej nie wywołujemy czarnowdztwem, poczekamy- zobaczymy, nie ma @ - jest nadzieja.

reklama
Do góry