reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pauka, a czemu nie możesz przyjmować hormonów???

kup sobie testy owu ;)) mi w tym cyklu zgrały się z owulką, więc chyba działają :D hyhy

Pauka, a czemu nie możesz przyjmować hormonów???

kup sobie testy owu ;)) mi w tym cyklu zgrały się z owulką, więc chyba działają :D hyhy

Nie moge brac ze względu na mój nie do końca sprawy przewód pokarmowy:dry: Na razie planujemy po prostu przestać się zabezpieczać i zobaczymy co będzie...jak nie będzie szło tym sposobem, to na pewno pierwsze co zrobie to będzie sięgniecie po testy owu:-)

ooo. Aelreda wróciła i wątek znowu się rozkręca :-)
no dziewczyny, widzę, że się ociągacie z podawaniem terminów @ :no: nie ładnie!:-p
a ja czekam, i liczę, że się lista rozkręci, bo przecież wczoraj byłyście chętne :-)

Devi, jesteś moderatorem ??
a jestem ale na watku sierpniowych ciezarowek :)

Dziękuję;). A Ty na kiedy masz termin? Ja też się cieszę,że mdłości brak, ale oś przeczuwam,że się coś powoli rozkręca:(

nanusia- termin mam na 14.08 . jesli pojawia ci sie mdlosci pamietaj zeby nie wstawac bez zjedzenia czegos, a potem migdały i napar ze swiezego imbiru

aaa, rozumiem Pauka ;) tak pytam, czemu jesteś taka nie na homrony :) mam nadzieję, że uda się bez tego!

Lilly sorki! u mnie 22 luty! :)

Nie, ja nie jestem na nie, tylko moje flaki wewnątrz są na nie;-) ja też mam nadzieje, że się uda bez tego, póki co podejście mam bardzo optymistyczne:-) a Wy jak długo już się staracie Staraczki?:-) od razu zaczynałyście z testami owu, badaniem bety itd.? czy najpierw po prostu spontan i co ma być to będzie?

ja to się niewypowiadam, bo mam tak pokręconą historię, że szok, teraz już sama nie wiem co mi jest, szok!

ale na początku był spontan.. w sumie teraz też jest hehehe :D

reklama
No! :) mam nadzieję, że lista będzie coraz większa :-)
pauka, ja tak właśnie miałam, pierwsze dwa cykle były na spontanie, co ma być to będzie, nie było żadnego mierzenia, obserwacji, nic... po 2 cyklach zaczęłam się spinać i stresować:-p

Kurka, Jaga, wpisuję Cię już chyba z piąty raz, i za każdym razem klikam zapisz, a Ty cały czas znikasz... i nie widać Cię na liście... hmmm...

Ostatnia edycja:
Do góry