reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Jaga - to dzien po tobie mam @:-)

heheh :D dałam tak optymistycznie, bo już 21 mogę się spodziewać @ ;) !
i w sumie się jej spodziewam :D

Fifka to w którym dniu cykly w końcu idziesz? bo zapomniałam :) 12 tak? powinno być widać już pechola dominującego :) trzymam kciuki, żeby było okej tak jak u mnie i Dotki!

Tak, 12 albo 13 jak wyjdzie. W poniedziałek zadzwonię i się umówię. Raczej myślę, że owu mam, tylko po prostu przez te nie regularne cykle i krwawienia mierzy okresowe ciężko wycelować. Testy owu w poprzednim cyklu wyszły pięknie.

Fifka, no to super, ja narazie 1 cykl miałam z testami, ale dziewczyny korzystają i mówią, że działają! przykładem jest Devi& Big Child :) też mam zamiar zakupić te z Allegro na następny cykl.
Pisz co Ci ginek powie! jakieś hormony już badałaś czy czekasz co Ci zaleci?

mnie kuźwa brzuch ćmi po tej zasranej luteinie i strasznie mnie to denerwuje :/
jak pomyśle, że jeszcze ponad tydzień musze ją brać! grrr

Ja się zastanawiam czy od następnego cyklu nie poprosić ginkę o dupka albo luteinę. Musiałabym z nią o tym poważnie porozmawiać....

Ael, a badałaś prg? bez senu brać luteine jeśli prg masz w normie. Ja co prawda miałam badany raz, ale wyszło go stanowczo za mało..

Wiesz jaga jeśli @ namyśli się i przyjdzie w tym cyklu, sprawdzić progesteron na pewno sprawdzę. Dlatego też po @ postaram się podzielić z ginką swoimi wątpliwościami co i jak. Zapytam się o te tabletki i zobaczymy co odrzeknie. Ale na razie muszę czekać... :-(
Na razie tylko wstępnie o tym myślę, bo może po prostu trzeba jakoś naturę wspomóc.

reklama
Do góry