reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

objawy zadne szczegolne tylko cycki strasznie olą i czasami jajnik zakuwa ;)
No to bardzo fajnie. A mnie cycki w ogóle nie bolą, tylko same sutki ale jak się uciśnie lekko, a tak w ogóle nie przeszkadzają. Za to bardzo odczuwam takie rozpychanie w dole brzucha, nie jest bolesne, po prostu czuje, że się tak przestrzeń rozpycha.

Ael Ty szczęściaro!!! Też bym tak chciała, slij fluidki
Dzięki Madziarko :*
Ale ja szczęściarą, niby czemu? :-)

reklama
EWIKA i ANIA GRATULACJE!!!! :)
JEJKU, JAKIE PIĘKNY TEN LUTY!!!!:)
AŻ NADZIEJE POWRACAJĄ :-)
spokojnych ciąży życzę nowym zafasolkowanym:)
ale wrażeń, ufff :-)
Jaga, bardzo mi przykro.... :(

Trzeba teraz zrobić jakąś listę zaciążonych! Tym razem ja mogę ją prowadzić :-D myślę żeby to wyglądało mniej więcej tak!

Nick-miesiąc poczęcia(będzie łatwiej wyliczyć rozwiązanie :-D) i który cykl starań(żeby nas to motywowało do pracy!!)

Czekam na zgłoszenia moje kochane ciężarne!! :-)

Heheh tylko czy nasze zaciążone są za :-) Na razie milczą!

Lilly a ty nie przepisujesz swojego terminu @? Podobno tobie też się przesunęła o parę dni.

no właśnie na razie nie przepisuje... to dopiero mój pierwszy cykl z takimi dokładniejszymi pomiarami, wcześniej był raczej spontan... i chociaż czułam zawsze owulacje ok 13-14dc, to nigdy mi się @ nie spóźniała, więc nawet nie wiem o ile dni miałabym przesunąć termin @.... więc na razie będę czekać... a nóż przyjdzie w terminie :)

No mi sie podoba ta lista:) oby szybciutko sie zapełniała. To mnie mozna juz wpisać:-)
ewika87 - luty - 8 cykl

Ewika a nie mówiłam??? :-) graaatuluję, mamy więc bilans na 2 na plusie ;)

Ael a skąd wiesz, że w zeszłym miesiącu to była ciąża biochemiczna? jakie masz objawy na dzisiaj?

a ja mam jeszcze pytanie do Ani, Ewiki i Aelredy, oczywiście jeżeli to nie jest zbyt intymne pytanie, w jakich dniach współżyły w okolicy owulacji (wiem, że Ael to codziennie ;)) )

Ostatnia edycja:
reklama
to tak standardowo ;) ale owulkę wiesz, że miałaś tylko z samoobserwacji? jeżeli dobrze pamiętam, to nie miałaś monitoringu?

Do góry