reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja jak pracowalam jako opiekunka do dzieci to mialam 8 zl za godzine i przewaznie bylam z nim od 7 czy nie raz od 6 rano do 20 albo nawet pozniej nie raz to nawet na noc musialam zostac ale wtedy dostawalam bonusa... i pewnsja ladna wychodzila... czasem to maly do mnie wolal mama a do mamy ciocia:p:-p a w sklepie jak pracowalam to zarabialam na starcie 5,50 a potem dostalam stanowisko kierowniczki i dostawalam juz 7,5 haha ale tez musialam na 2 sklepy byc wiec nie raz bylo tak ze rano szlam do jednego a popoludniu drugiego sklepu a najlepiej to pracowalo mi sie w drukarni pomijam fakt ze robilam tam na maszynie ''sklejarce'' i pakowanie ale wyplata jak na drukarnie i moj wiek 16-17 lat to byla mega kasa bo dostawalam na reke 2500-3000 zl na miesiac tylko tam bylam na umowo zlecenie i tak pracowalam do 20 roku zycia:p:-) i praca byla boska

reklama
Cześć dziewczyny - ale się dziś rozpisałyście ;-)
Fifka trzymam kciuki :-)
Tak sobie obserwuję Waszą dyskusję - myślałam, że opiekunki zarabiają troszkę więcej :szok: Przecież opiekując się takim brzdącem bierzecie na siebie sporą odpowiedzialność za niego. A myślałyście może o otworzeniu czegoś swojego, np. za dofinansowanie z PUP czy UE? Ja strasznie długo szukałam pracy i w końcu wpadłam na pomysł założenia własnej firmy i powiem Wam, że jestem bardzo zadowolona. Wydaje mi się, że to dla nas młodych ludzi jest fajne rozwiązanie, oczywiście jeżeli ktoś to lubi i się do tego "nadaje", bo przecież nie każdy musi lubić i chcieć prowadzić własną firmę :-p

Witam :)
Ja również z moim szczęściem staramy sie o dzidzię.
Ostatnio nawet miałam nadzieję ..ale po 3 dniach spóźnienia...na dzień kobiet - @
I znalazłam Wasze forum. Fajnie że jest miejsce gdzie wszyscy rozumieją co czujesz :)
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki !!!! I mam nadzieje że szybciutko dołączymy do zafasolkowanych :)

magdalena dzisiaj zaszalałysmy z pisaniem i po drodze mnóstwo tematów poruszyłysmy hehe
magda ja testuje w piątek i zobaczymy co wyjdzie,na razie przeczuc żadnych,objawy w sumie jakies tam sa ale niejednolite..standardowe cos tam cmi brzuch,piersi nabrzmiewają,na zapachy jestem wyczulona...wiec wielka niewiadomo

dziewczyny ktoras z was łykała moze castagnusa?

ja biore castagnusa, bo lekarz kazal. Tu u mie nazywa sie on "Pre-mens" i ma mniejsza dawke niz polski castagnus. Jest to lek bez recepty ale w zyciu bym go na wlasna reke nie wzielam. To jest wyciag z rosliny ale jesli nie ma wskazan do brania, nie nalezy brac - moze duzo poprawic jesli jest cos nie taka le rowniedobrze schrzanic. Ja np. nie wiem czy moj wykryty bezowulacyjny cykl w zeszlym miesiacu to nie castagnus ale poki co lekarz kazal brac dalej, wiec biore. Ale osobiscie uwazam, ze powinien byc tylko na recepte i brac tylko w konsultacji z lekarzem.

Asioł a jak u Ciebie z @ bo widziałam u Lilly na liscie ze jzu powinans dostac @ ale mam nadzieje ze nie przyszła. ja równiez myslalam o własnym interesie. w czerwcu sie bronie i jesli nie bedzie bobasa to najpierw szukam pracy u kogos a jesli nie znajde to zakłądam cos swojego. ja studiuje pedagogike ale skonczyłam tez szkole kosmetyczna wiec mam dwie furtki mozliwości. chciałabym pracowac w zawodzie a tym bardziej ze teraz tyle przedszkolisie trorze, ale ja moglabym pracowac tylko w prywatnym, ale z drugiej strony strasznie mnie kreci kosmetyka. uwielbiam kosmetyki, nowinki, skłądniki idt. od wresnia chce tez isc na wizaz i w przyszłosci chciałabym wykonywac makijaze.

Magenta dziękuję za ciepłe przyjęcie:))

Mam pytanko,czy któraś z Was robiła badania na płodność?

pok a długo juz bierzesz castagnusa? ja wyłykałam dopiero pol opakowania (pierwszego) czyli 15 szt i zastanawiam sie czy on tak działa dobrze, bo dzis mam 24 dc i nie mam zadnego napiecia a zawsze o tej porze juz sie meczyłam. albo tak szybko działa albo jest inna przyczyna.... mam nadzieje

reklama
iwasek witaj. my jescze nie robilismy badan pod katem płodnosci. ja robilam hormonalne. jesli w tym cyklu nic nie wyjdzie to zbadamy armie meza.a Ty? jak długo sie staracie?

Do góry