reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

A my się przytulaliśmy tak co 2-3 dni, a i też nie wierzyłam że coś wyjdzie, bo zdążyłam sie już przyzwyczaić że zazwyczaj nici z tego wychodzą :p tym bardziej, że byłam chora i brałam silny antybiotyk,a tu psikus taki :p
a mi brzuch całe życie widać :p tylko, że to jest taki tłuszczysko okrutne ;) ale na daole jest taka twardawa mała bula której wciągnąc nie mogę także chyba już cosik rośnie :)

reklama
Soglam, obserwuję cykle już dość długo (ten jest 10 na moich kartach obserwacji), a staramy się 3 cykl. Wcześniej obserwacje potrzebne były do tego, żeby nie zajść w ciążę, bo nie uznaję "mechanicznych" sposobów. Także mniej więcej zawsze miałam szczyt śluzowy na 14, 15dc (pokrywało się z wzrostem temp). Teraz jest 11dc więc owulka się zbliża. Tylko teraz sądzę, że sie spóźni, bo nie miałam nigdy tak sucho i dziś dopiero ślisko było. Tak, czy siak kochać się będziemy, ale zobaczymy co będzie... :)
Kurczę, mam 22 lata a robię notatki jak niejedna z dłuższym stażem hehe :)

dagne ja tez nigdy nic nie stosowałam tylko od 8 lat jade na obserwacji sluzu i wyliczaniu mniej wiecej dni płodnych bo mam regularne cykle od zawsze...i jestem zadowolona ale tempki nie mierzyłam i w sumie nie wyznaczyłam sobie nigdy owu dokładnie wiec tylko domnimam...ide na żywioł jednym złowem...jedynie moge powiedziec kiedy mam szczyt sluzu ale to tylko jeden wyznacznic wiec nie zawsze adekwatny...bolą jajniki róznie wg lekarzy wiec nie ma co domniemac ze akurat na owulkę,bo ból może byc przed,po i w trakcie...loteria jednym słowem...
a nie zabezpieczamy się aktualnie 3 cykl...wiec zobaczymy ile jeszcze losowac matki natury przed nami hehe..

A ja się zaczynam denerwować, bo miała babcia przyjechać po małego.. miała zadzwonić i cisza :/ a ja za pół godziny musiałabym wychodzić, żeby jeszcze szybko prysznic wziąć :/

reklama
A ja mam nadzieję że wszystko jest ok i teraz się cieszą z bliskimi dlatego nie zagladają do nas ;-)

Do góry