reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Generalnie to robiłam cyto rok temu właśnie i ginka kazała za rok przyjść tak kontrolnie. To była moja pierwsza cytologia w życiu, miałam 1 grupe ;-)

Claudusia zazdraszczam ;-) moja pierwsza była i mialam kiepskie wyniki :-) teraz czekać mnie będzie druga.. i się okaże.

Asiol powodzenia w szukaniu tej firmy...chyba nie będzie jakos tam super trudno..wiele na rynku tym bardziej w warszawce...a nie chcecie samemu zasiac??? moja szwagierka sama siała i ładna im wyrosła a tez mają dwa pieski..teraz trzy wiec orzą co roku...
Wiesz co firm jest sporo ale tak się cenią, że szok:szok:My sialiśmy w zeszłym roku i właśnie pieski tak zryły, że położymy chyba z rolki - zobaczymy jak ta trawka się zachowa;-)Ale po obdzwonieniu tych wszystkich firm chyba sami sobie położymy taką trawkę,trudne to nie jest więc damy radę:-)

Hej, hej :) kurczę, to chyba taki dzień, że większość z nas jest zmęczona :) ja nie mogłam się dobudzić i z tego wszystkiego stwierdziłam, że nie jadę za wykłady ;p teraz powinnam być w drodzę na drugi, ale co tam, dziś sobie wolne zrobię :) a że jutro doktor odwołał zajęcia, to też mam wolne :) także będę odpoczywać:)
Magenta, super, że wszystko w porządku:) tylko działać :D
Big, dawaj te wypstrykane fotki :D
Pao, jak tam? polepszyło ci się?
Soglam, a może to nie są objawy @:) życzę ci tego z całego serducha:)

Big dobrze że juz odpoczywacie w domku. Nie ma co się stresować ...robota to głupota!
Mnie tak zajeżył czif że mam ochotę wiść i pie...ć drzwiami!:wściekła/y:

Zeeeeennnnnnn;-)

dagne zdziwiłabym sie bardzo bo to szansa jak jeden do stu...w zasadzie nie wiem kiedy mam owukle..ale z racji 28dniowych cykli zakładam ze 14-15 dc a seksik był 11dc i 17dc...wiec albo były silne i dotrwały by albo woluka sie przesuneła na 16-17...wiesz cuda sie zdarzają...ale dla mnie to cykl od początku uważany za stracony...zreszta zmieniam pracę wiec się nie nastawiam i podchodze na luzie...przyjdzie jak przyjdzie...teraz pochłonięci jestesmy treningami i meczami wiec na seks nie ma siły a jeszcze w konkretne dni to jakis absurd...hehe

iwaek
mnie wkurzył w piatek a ze jestem na wypowiedzeniu to miałam ochotę przyniesc l4 i do konca wypowiedzenia na nim seiedziec...niech sobie sam szkoli dziewczynę i dokancza co ja nie skonczyłam...grrr ale weeknd był piekny wiec nastał spoków i dzis tak lekceważąco do niego podchodzę...jak cos mówi to przytakuje i to bez emocji...wiec to chyba go wkurza...ale coz...czego sie nie robi dla swietego spokoju...:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Iwasek mam nadzieję ,że udało się Tobie :-) czekamy teraz na to testowanie :-D

ja dziś senna masakrycznie mimo,ze kawe już wypiłam :-(

Do góry