reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ael a tak wracając do Twojej dzidzi to jak wcześnie dawała Ci znaći o swoim istnieniu i w jaki sposób??? jeśli można spytac...

magenta a może jeszcze była za malutka i cosik przeoczył... no ja zawsze mam nadzieję do końca i może to mój błąd

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A ja jestem po wizycie u gina! Potwierdził się brak owu w tym cyklu więc dostałam CLO i luteinę zmienił mi na Dupka (bo on podobno nie wstrzymuje owulacji w razie gdyby się przesunęła) Mam mieć też w tym cyklu pełen monitoring i jeśli tym razem nie wyjdzie mam mieć całą masę badań na drożność hormony itp...
Eh...

A ja dziś dłuugi dzień miałam :-) Dopiero teraz mogłam wejść. Kurcze jakoś ta wiosna mnie nastraja pozytywnie coś czuję że tego lata będę latać z brzuszkiem :-D Mam taką nadzieję !!!!!

Hej,

jestem świeżą, mam nadzieję - przyszłą mamą :)

Badania nasienia wykonane. Moje hormonalne też. HSG w szpitalu zrobione. Nie może się nie udać :)

oj FIFKA to nie ciekawie... ale przyszły miesiac bedzie duzo lepszy.... jesli bedziesz chciała i pecherzyk nie bedzie pekał to mzoesz poprosic o zastrzyk... pomaga on w peknieciu pecherzyka
u mnie dzis 23dc i tak mnie starsznie brzuch boli... ze chyba dzis zrezygnuje z brzuszkow.... chyba juz pora szykowac sie na @.... ałłłłłłłłćććććć..........

reklama
ael a tak wracając do Twojej dzidzi to jak wcześnie dawała Ci znaći o swoim istnieniu i w jaki sposób??? jeśli można spytac...
Takie pierwsze, że pierwsze znaki (trzeba podkreślić, że jednak nie u każdej zaciążonej występują) to było kłucie w lewym jajniku kilka dni po owulce.
Potem nawet nic takiego ciekawego nie było, prócz tego że bardzo mi się chciało pomarańczy, mandarynek, soku pomarańczowego, więc tego jadłam i piłam na potęgę :-)

Do góry