reklama
dotka85
Fanka BB :)
OK mimo wszystko trzymam &&&&&
Ja jade do swojego jutro, zwolnie sie z pracy troche i w droge, w poniedzialek powrot - plodnego weekendu nie wolno zmarnowac
Jak wroce pochwale sie Wam moimi tworami - robie pamiatke slubu dla brata, a i dla siebie ulepilam swiecznik i milosnego aniolka dla mojego R
Ja jade do swojego jutro, zwolnie sie z pracy troche i w droge, w poniedzialek powrot - plodnego weekendu nie wolno zmarnowac
Jak wroce pochwale sie Wam moimi tworami - robie pamiatke slubu dla brata, a i dla siebie ulepilam swiecznik i milosnego aniolka dla mojego R
Claudusia nie myśl o bałaganie przed tylko jak ładnie będzie po ;-) poprawi Ci sie humorek :-)
Ja czwartki mam zawalone więc nie ma mowy o pichceniu
Mam spagetti z wczoraj więc obiadek jest.
Faktycznie jakoś nas mało dzisiaj ale gdybym nie musiała wstać do pracy to też bym sie z łóżka nie ruszyła;-)
Ja czwartki mam zawalone więc nie ma mowy o pichceniu
Faktycznie jakoś nas mało dzisiaj ale gdybym nie musiała wstać do pracy to też bym sie z łóżka nie ruszyła;-)
Ostatnia edycja:
She123
Witam Was serdecznie
)) Dawno mnie tu nie było ale jakoś czasu brakowało
Jeśli chodzi o moje perypetie to byłam u gin
Porobił usg itp wszytsko było ok
@ przyszła 23 marca ;p
Byłam na kilkudniowym szkoleniu i tak jakos do przodu
Kupilam tez karnet na silownie wiec sobie cwicze
heheh Mamy wiosne i jest pieknie
Nie licze nic nie mierze ale nadal staram sie tak samo 
))) Chociaz moj J wyjechal i bedzie dopiero w czwartek takze pewnie ten miesiac nam znow przepadnie
A co u Was ? Jakies nowe przyszle mamusie mamy ? I kto testuje w tym tyg ?? 
Jeśli chodzi o moje perypetie to byłam u gin
Ostatnia edycja:
She wszystkie sie martwiłysmy co się z Toba i u Ciebie dzieje!!! Z tego co piszesz to wszystko ok ale prosze nas nie zostawiać w niepeności :-) heheh
Mamy jedna przyszła mamusię Madziarke i czekamy na więcej ;-)
Mamy jedna przyszła mamusię Madziarke i czekamy na więcej ;-)
She123
Magd.a , Iwasek przepraszam
) Przepraszam Was wsyzstkie!!
Ale jakos sie tak duzo dzialo ostatnio
) ehehe W dodatku teraz nie mam komputerka w domu bo moj J zabral ze soba
I tak praca, studia, szkolenie i jeszcze te treningi ;p Ale nie zapomnialam o Was 
A wracając do wizyty u gin - to nieźle sie nastresowalam
I tera zjuz nie mam pojecia ile trwa moj cykl, kiedy owu itd ;p wszytsko sie rozlegulowalo 
A wracając do wizyty u gin - to nieźle sie nastresowalam
Ostatnia edycja:
Hejka dziewczynki czwartkowo
ja juz wyglądam swojej @ bo na dzisiaj przewidziana...i cos sie ociąga...wszystkie objawy @ miałam od soboty do pon łącznie z totalnym wkurwem...a wczoraj wszystko ucichło...coraz dziwniejsze mam te cykle...ja juz apap i nospa przygotowana...czkeam na sygnał...a tu mi przyszło rtozwolnienie i totalnie płaski,nie bolący brzucho....(.)(.) nadal obrzmiałe i bolące przy dotyku ale to objaw @ u mnie zawsze....a krwotoku przy tym wszystkim brak....z ciekawosci zbadałam szyjkę i uciekła tak wysoko ze sięgnąc jej nie umiałam...wiec pewnie @ na weekend sie przesunie....a wtedy mam mecz....grrr
ale powiem wam tak ze ja z fasolkowaniem stopuje i skupiam sie na szukaniu pracy...teraz ona jest dla mnie najwazniejsza...i chce znalezc cos fajnego...jak mnie zatrudnia i wyczaję sytuacje to zastanowimy się co dalej z fasolką...chciałam miec dziecko jeszcze w tym rtoku jak znajomi ale nie wyszło wiec teraz wole wiosne-lato przyszłego roku na poród niz zimę...
tak wiec narazie mocno was bede wspierac i relacjonowac co tam z moja pracą i dalszymi planami....bo ja tak w ogóle chce pracowac do 8 m-ce ciązy jak sie bedzie dało...bo ja bez pracy żyć nie mogę

tymczasem pozdrawiam was ciepło,trzymam kciuki i miłego dnia...:-)
ja juz wyglądam swojej @ bo na dzisiaj przewidziana...i cos sie ociąga...wszystkie objawy @ miałam od soboty do pon łącznie z totalnym wkurwem...a wczoraj wszystko ucichło...coraz dziwniejsze mam te cykle...ja juz apap i nospa przygotowana...czkeam na sygnał...a tu mi przyszło rtozwolnienie i totalnie płaski,nie bolący brzucho....(.)(.) nadal obrzmiałe i bolące przy dotyku ale to objaw @ u mnie zawsze....a krwotoku przy tym wszystkim brak....z ciekawosci zbadałam szyjkę i uciekła tak wysoko ze sięgnąc jej nie umiałam...wiec pewnie @ na weekend sie przesunie....a wtedy mam mecz....grrr
ale powiem wam tak ze ja z fasolkowaniem stopuje i skupiam sie na szukaniu pracy...teraz ona jest dla mnie najwazniejsza...i chce znalezc cos fajnego...jak mnie zatrudnia i wyczaję sytuacje to zastanowimy się co dalej z fasolką...chciałam miec dziecko jeszcze w tym rtoku jak znajomi ale nie wyszło wiec teraz wole wiosne-lato przyszłego roku na poród niz zimę...
tak wiec narazie mocno was bede wspierac i relacjonowac co tam z moja pracą i dalszymi planami....bo ja tak w ogóle chce pracowac do 8 m-ce ciązy jak sie bedzie dało...bo ja bez pracy żyć nie mogę
tymczasem pozdrawiam was ciepło,trzymam kciuki i miłego dnia...:-)
reklama
Fifka bezowulacyjne cykle w ciągu roku zdarzają się u kobiet, to nie jest nic złego więc się nie martw, mogło się zdarzyć:-)Ja dostaję Dupka, jest bardzo fajny. Gdyby się okazało, że nie pęka Ci pęcherzyk to pogadaj o zastrzyku z Pregnylu na pęknięcie (wprawdzie będziecie się musieli przytulać w wyznaczonych dniach i godzinach,ale lek na pewno pomoże w pęknięciu);-)A ja jestem po wizycie u gina! Potwierdził się brak owu w tym cyklu więc dostałam CLO i luteinę zmienił mi na Dupka (bo on podobno nie wstrzymuje owulacji w razie gdyby się przesunęła) Mam mieć też w tym cyklu pełen monitoring i jeśli tym razem nie wyjdzie mam mieć całą masę badań na drożność hormony itp...
Eh...
Gochaa życzę Ci tego z całego serca :-)A ja dziś dłuugi dzień miałam :-) Dopiero teraz mogłam wejść. Kurcze jakoś ta wiosna mnie nastraja pozytywnie coś czuję że tego lata będę latać z brzuszkiemMam taką nadzieję !!!!!
Witaj Aniu w naszym gronie - powodzenia :-)Hej,
jestem świeżą, mam nadzieję - przyszłą mamą
Badania nasienia wykonane. Moje hormonalne też. HSG w szpitalu zrobione. Nie może się nie udać![]()
IWASEK ja się często obracam w światku muzycznym i imprezowym to może my się gdzieś już spotkałyśmyDzikuję CI bardzo Asiołku:-)
Wizyta dopiero po 20 ale jak zobaczysz takiego wysokiego w okularach i bez opieki ...to on
Prowadzę imprezy i spiewam . Dwa albo trzy razy w dyg. Taka dodatkowa hobbystyczna w sumie praca. Robie to co naprawdę lubię i jeszcze mi za to płaca ;-)

She oj Ty niedobra;-)Takiego stracha nam napędziłaś swoją nieobecnością.Ale cieszę się, że jesteś cała i zdrowa, szkoda tylko, że Ci się poprzestawiało coś. Ale na pewno wszystko wróci do normy :-)
Pao mnie możesz z listy testujących wykreślić i przepisać na 9 czerwca :-)
Kurcze co za pogoda - szaro, buro, śpiąco

Podziel się: