reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej dziewczynki ;) Ja sobie pospałam dłużej dzisiaj i jakoś szaro za oknem :-(
Ale ja korzystam z wolnego czasu i już się powoli przygotowuje do świąt trochę okna myje, kupuję różne pierdołki do domu ;p lubie różne ozdoby do okien i takie tam ;D ale niestety jeszcze 2 zjazdy przed świętami także weekendy mam zajęte :(
A co tam u Was jakieś ciekawe plany na weekendy ? :-D

Asiol a czemu dopiero na czerwiec? bo chyba nie doczytałam :-)
Bo w tym cyklu idę na HSG, dlatego staranki są wykluczone i przesunięte na maj, stąd testowanko w czerwcu :-)

A co tam u Was jakieś ciekawe plany na weekendy ? :-D
Mi się zapowiada "cudowny" weekend - moja suczka idzie chyba jutro na operację, ja w weekend zaplanowałam sobie badania, żeby zdążyć się przygotować do HSG, do tego w sobotę mnie pewnie zaleje więc będę umierała:-(A jak pogoda się utrzyma to nici z rowerka i grillowanka więc chyba oszaleję w ten weekend:wściekła/y:

Asiolku na pewno nie bedzie tak żle z tym weekendem...:)
a dobrze ze masz suwaczek do slubu...przyjamniej wiem ile jeszcze do rocznicy mojego slubu hehe...

a powiem wam ze zawsze sie zarzekałam ze dopiero dwa lata po ślubie najwczesniej zajde w ciąze...no i chyba tak wyjdzie...skoro odkładamy na razie plany na wakacje...jakie zrządzenie losu...wszystko wg planu:p:p:p

She123 tak studia i praca ;) Tak wybrałam i w sumie nie żałuję :-)

Asiol będzie dobrze podobno pogoda ma być także rowerki wypalą my też może grilla sobie zrobimy :-)
Smaka mi narobiłaś :-D

U mnie też weekend przewalony... ale z racji tego,że mój jedzie do Białegostoku na mecz :-( a ja zostaje od dzisiejszej nocy do sobotniej nocy sama :-( w niedzielę, jadę z moim tymczasowym psem do być może jego nowego domu.. dopiero w przyszły weekend M. gra mecz u siebie więc będzie luźniej, potem święta i w maju znowu mecze.. ale do czerwca muszę wytrzymać :-)

Magda...ja gram z moim mężem w jednej drużenie siatkarkiej i przynajmniej tak mozemy spedzac czas razem...bo jakby tego nie było to chyba bysmy sie w ogóle nie widywali...a inaczej sobie nie wobrażam...moja koleżanka ma męza trenera piłkarzy i praktycznie sama wychowuje dziecko bo jego ciagle nie ma albo sie mijają na szczescie ona ma rodziców 200m od siebie i u niech wtedy siedzi jak d\go nie ma...ale dla mnie to bez sensu...chociaz mówi sie ze miłosc nie wybiera :):)

Hej dziewczyny :) widzę, że się She pokazała :D oj ty niedobra !!!!!! pff ;p
Ale dobrze, że wszystko w porządku :)
A ja przez 2 dni mam takie "pseudo-zaparcia", mój mąż śmieje się, że chodzę i puszczam "cichacze" ;p ale brzuch boleć, nie boli:) więc to dziwaczne :) tak czy siak nasza Madziarka wlała we mnie entuzjazm, że kiedyś na pewno się uda :)

reklama
Dziewczyny wklejam toc o mnie zainteresowało i mam pytanie czy któraś z Was miała z tym styczność i co o tym sadzicie?

Maca (czyt. Maka)- sproszkowany korzeń maki (Lepidium meyenii Walp.) opakowanie 45 kapsułek

Dla kogo:
Polecamy wszystkim mężczyznom starajacym się o dziecko, a szczególnie tam gdzie jest obniżona ilość i ruchliwość plemników. Preparat ten może poprawić parametry nasienia o 180%. Badanie kontrolne należy przeprowadzić po 3 miesiącach stosowania.
Maka stymuluje jajniki pośrednio poprzez regulację funkcji przysadki mózgowej, obniża napięcie przedmiesiączkowe oraz łagodzi skutki menopauzy

Działanie:
Substancja aktywna w macy to arginina (stanowi ona 80% bialka płynu nasienego). Podnosi ruchliwość i liczbę plemników i jest odkryciem XXII medycyny naturalnej w walce z niepłodnością męską.
Obecność prostagladyn i steroli w korzeniu maki polepszają funkcję seksualne jednak wyniki do tej pory nie wskazują jednoznacznie czy jest afrodyzjakiem. Lepszą kondycje seksualną lekarze raczej łączą z polepszeniem stanu zdrowia w trakcie przyjmowania macy.
Maca poprawia również pamięć, metabolizm, daje efekt energizujący i rewitalizujący, łagodzi stresy.
Powyższe informacje i badania zaczerpnięto z książki dr Marka Prusakowskiego \"Maca\"

Zastosowanie:
Dla poprawy parametrów nasienia 3 razy dziennie po 1 kapsułce w trakcie posiłku. Poprawę można zauważyć już po 1 miesiącu stosowania, pełny cykl leczenia trwa 3 miesiące.
Dla lepszego efektu polecamy na wieczór macę z bioselenem a rano i w południe zwykłą macę

Do góry