reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Iwasek i tu Cie zaskocze :) NIE :)) My sie cieszylismy kazdym miesiacem i nie nakrecalismy :)) Ale jak minal rok to juz sie zmartwilam i trafilam na to forum :( Teram mi sie rozlegulował jeszcze cykl nie wiedziec czemu :( I musze najpierw zauwazyc czy w miare to jakos sie znow zgra :) Jezeli za jakis czas nadal nic to bedziemy myslec z J o badaniach :) I dojda pewnie pomiary temp itp :) Ale jak narazie - sama przyjemnosc z kazdego przytulania :D

reklama
Proszę mi tu nie zapeszać :-) żadnej fasolki nie będzie ot co :-)

Hera już Cię kocham :-) przejadę się na tą Pogoń nakopać Ci za te Twoje złe myśli :-)

jak chcecie to Wam mogę za jakiś czas zrobić sikacza :-) tylko nie wiem kiedy by mi coś wykazało hahaha :-)

Madzia zrobic nie zaszkdzi ale to jeszcze chyba za wczesnie:) A co ma być to bedzie, faktycznie ogólnie sznse małe ale wiesz jak to czasem jest, taka złosliwosc losu, chociaż mysle ze w waszym przypadku to może nie planowane ale pewnie szybko byś się zaczeła cieszyć:) w końcu z jakis powodów tu jesteś, co nie:):)?

Dobrze za 2 tyg zrobię wam sikacza :-) może nie będzie za wcześnie :-)
Paluszek, owszem jestem tutaj bo lubię czytać jakie kobiety mają dolegliwości i cieszyć się ,że mnie to nie spotkało jeszcze :-D

Hera, ty tu nie smutaj, tylko po pracy rzuć się na swojego chłopa, bo owulacja tuż, tuż ;D ;p !!! i bez narzekań plisss ;)
Magda, a z tej pękniętej gumki to kto wie :D może i dzieci będą :)

Iwasek i tu Cie zaskocze :) NIE :)) My sie cieszylismy kazdym miesiacem i nie nakrecalismy :)) Ale jak minal rok to juz sie zmartwilam i trafilam na to forum :( Teram mi sie rozlegulował jeszcze cykl nie wiedziec czemu :( I musze najpierw zauwazyc czy w miare to jakos sie znow zgra :) Jezeli za jakis czas nadal nic to bedziemy myslec z J o badaniach :) I dojda pewnie pomiary temp itp :) Ale jak narazie - sama przyjemnosc z kazdego przytulania :D

I tak powinno być:-) Sama przyjemnośc z bycia ze sobą.
W moim przypadku badania zaczęłam robić bo "czułam" że ocs jest nie tak...ze mną. Okazało sie że niestety to żołnierzyki.
Gdybym miała dzisiejszą wiedzę to od tego byśmy zaczęli + badania hormonów. No ale madry Polak....
Tak czy siak trzymam kciuki;-)

Hera nasza nadforumowa wróżko ja Ci cos teraz powiem wcielając się w Twoja rolę:
Wcale mnie nie zdziwi jak po tych smutach dzisiejszych oznajmisz nam pod koniec cyklu II :cool2:
Tak rzekłam ..niech się stanie
hehehehe;-)

Ostatnia edycja:
hihi Madzia ale jak "teściowa" by sie ucieszyła że będzie babcią...
Myślę że by zmiękła strasznie. ;-)

a jeśli juz jesteśmy przy dowcipach...

- Dzień dobry, 20 prezerwatyw poproszę. 
- A torbę dać? 
- Nie bez przesady, nie jest aż taka brzydka
:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry