Cześć KOchane,
Ja dziś robie wszystko zeby nie pracować...już troche ochłonełam po komentarzach dziewczyn ze może być ze mną cos nie tak przez te moje długie cykle, plamienia przed @ itp ciesze sie ze sa tu osoby tak ogarnięte w temacie, ale narobiły mi stracha... spać w nocy nie mogłam po tych informacjach...No zobaczymy jak to bedzie...przynajmniej jak nam nie wyjdzie po tych kilku miesiacach to bede wiedziała z czym isć do gina. Wszystko to sobie przepisałam co dziewczyny tu mi powiedziały i na razie o tym zapominam mam nadzieję, że nie będe musiała do tego wracać...
Magda no ja nie wiem czy tam jakies niespodzianki z tej pęknietej gumik nie będzie
Fifka przykrto mi, ale dobrze ze są na to sposoby trzymam kciuki cały czas za Ciebie i mam bardzo dobre przeczucia mimo tych problemów (jestem pewna ze przejściowych)![]()
ojej Paluszek! nikt Cie tu nie chcial straszyc! Ja po prostu podchodze do tego tak, ze wiedza zawsze sie przyda. I nie nalezy sie strachac tylko dzialac. Bo jak dlugo nie wychodzi to grunt wiedziec dlaczego. U nas zadnej przyczyny nie znalezli, choc bardzo chciałam - w tym sensie, ze jak juz bedzie wiadomo co sie dzieje, to bedzie wiadomo co robic a tak jest dupa zbita.
Nie strachaj sie tylko jak nastepnym razem bedziesz u gina wszystko mu dokladnie opowiedz. Moze byc to "cos" a moze to po prostu Twoja uroda, choc szczerze mowiac nie sadze. Nie strachaj sie kochana! Jakbys miala jakies pytania to wal smialo!
sciskam mocno!