reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

HERA po raz kolejny uwielbiam Cie!! ja rezerwuje ta jedna fasole do sierpnia..... Kochana moge Ci tylko powiedziec ze ja jakis czas temu, kiedy tylko zaczelismy sie starac mialam straszne parcie na dziecko.... czekałąm, mierzyłam, sprawdzałam.... wkurzało mnie strasznie podejscie rodziny i znajimych.... a kiedy dziecko? tyle po slubie i bez dziecka? a i w rodzinie pojawilo sie dziecko wiec teksty... teraz wasza kolej! na was czas!... jak mnie to moglo wkurwi...... az mi sie odechciewało rodzinnych spotkac.... i wkurzalo mnie przed swietami w kosciele jak były modlitwy za kobiety spodziewajace sie dziecka... o raaaaaaany.....
Jak ja Cię doskonale rozumie...ostatnio ktoś życzliwy mi powiedział "czemu sie nie staracie? za chwile bedziesz miała trzydziestkę i potem nie bedziesz mogła..."
Rasta...jedna fasolka jest Twoja :tak:

reklama
Ja się z tej licytacji o fasolkę wycofuję :-D więc jeszcze 4 są do "rozdania" :-D

Hera a jak już tak dajesz fasolki to płeć też można sobie wybrać :-D ?

oj w polsce to ciemnota panuje... dziewczyna urodzi przed slubem..zle bo benkart, ida scianiezie do slubu z brzuchem... zle bo nie wypada.... rodza po 30-35 zleeee bo za pozno.... najlepiej to po slubie, w noc poslubna i najlepiej z obrazem matki boskiej pod lozkiem albo na scianie hahahah

laski ale wiecie pociesze was.... my i tak jestsmy w dobrej sytuacji.....nowoczesna medycyna potrafi bardzo wiele.. a dawniej... jak para dzieci miec nie mogla to nie dosc ze obwiniali tylko kobiete to prawie ja na stosie palili.... a ogladaliscie film Maria Antonina?? jak ja tam namawiali na dziecko... i pod jakim naciskiem była.... masakra

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehe Rasta na szczęście juz ten ciemnogród trochę sie zmienił i nie jest tak drastycnie jak piszesz. Wiadomo im mniejsza miescowośc tym większe "obserwowanie" ale ja mam i tak na to wywalone po całości.Moje zycie ,moja sprawa.

Pok zgadzam się z Toba w kwestii dziadków ale... jeżeli np: dziecko ma nadwage stwierdzona przez lekarzy i widac ze w wieku przedszkolnym brzusio wydatny pod koszulką i rodzice mówia ze słodycze ograniczyc do minimum to uważam że nie respektując tego dziadkowie szkodza dziecku. Wiec rozpieszczanie TAK ale mądre .

Rasta...ja jeszcze jestem panna z odzysku, także niektórzy patrzą na mnie jak stara bezdzietna rozwódka która znalazła sobie młodego kochanka (mój partner jest kilka lat młodszy)...czasami czuje się jak alien :-D

Hera co sie innymi przejmujesz :-)

ja wyglądam na 16 lat :-D dopiero jak się odezwie to wiadomo,że jestem trochę starsza :-)

alieny to sa istoty ktore godzinami potrafia w oknie przesiedziec albo u sasiadki na plotach
siedzą i płaszczą cycki na parapecie
Ja się tam nie przejmuję...tylko nie chce żeby było przykro mojemu misiakowi (że wziął se starą rozwódkę- chociaż na swoją trzydzieche nie wyglądam )

A co do fasolek...sory, ale jest tylko 5 do sierpnia, we wrześniu będa jeszcze ze dwie...albo 3...płeć można wybrać

Ostatnia edycja:
haha z miłą chęcią !!!!!! :-D:-D

Razem ze mną Asioł i Pok ;)

hahaha IWASEK ja z ogromną przyjemnością :-) Hera widzi 5 fasolek do sierpnia to może będzie tam po jednej naszej ;-) A ja lecę do Novum jednak dzisiaj ale kurcze będę przed 20 więc nie spotkam Twojego szczęścia, ale zostawię mu na recepcji ogromne kciuki ode mnie - powiedz żeby odebrał jak przyjdzie :-D

reklama
Do góry