reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam panienki ja wczoraj plamiłam był to 20dc z 28
dzis 21dc i temp spadła z 37,1 na 36,8 nie wiem co jest grane

albo to od stresu i faktycznie 2 przylezie predzej oby nie bo oststnio mialam troche stresu dziewczyny z zaplecza wiedza nie chce pisac na głownym

reklama
kochana niemartw się narazie temperaturą. Temperatura czasem skacze z powodu jakiś czynników, małych i błachych. trzymaj się

Witam z rana Was wszystkie :)
maaadziarka lekarz na bank da Ci zwolnienie :) A jak nie to go zmień bo nie ma co ryzykować :)
Ja ide w piątek zrobić badanie hormonu tarczycy zobaczymy co mi wyjdzie bo w rodzinie dużo jest przypadków niedoczynności także wolę sprawdzić :)

kwiatuszku bedzie dobrze a moze to fasolinka sie przebija i powoli informuje o istnieniu?? tempka moze spadac ze wzgledu na infekcje przeziebienie stres alkohol leki i inne takie moze nie sugeruj sie tempka moze skok byl czym innym spowodowany niz @ robilas testa ale bedziesz robic??

Hehehe ;) przekochane jesteście dziewczyny... każda która oczekuje dzieciątka chyba ma takie senne marzenia. Najlepsze jest to że miałam taki sam sen dzisiaj ;)

Witam wszystkich i kazdego z osobna....Jeszcze wczoraj wieczorem sie cieszyłam ze nie mam @ a dzis juz jest (poranna "niespodzianka) ok ale jak juz musi byc to niech to i tak + bo znow blizej niz dalej to nastepnej szansy zafasolkowania.

Witam wszystkich i kazdego z osobna....Jeszcze wczoraj wieczorem sie cieszyłam ze nie mam @ a dzis juz jest (poranna "niespodzianka) ok ale jak juz musi byc to niech to i tak + bo znow blizej niz dalej to nastepnej szansy zafasolkowania.

Dokładnie kochana. to kolejna szansa na fasolkę. Ja już niemoge sie doczekac nowego cyklu...

reklama
ja po olejku z wiesiolka mam duzo wiecej sluzu brak pryszczy duzo mniej mie wysypuje przed @ mam oslabione napiecie przed mieisaczkowe jestem mniej nerwowa i ogolnie piersi mnie nie bola i krzyze i bol podczas @ podbrzusza jest mi obcy duzo slabszy niz bez niego.

Ja po wiesiołku też mam dużo więcej śluzu i pms duuuużo mniejszy i o wiele mniej mnie wysypuje przed @ także działa prawidłowo ;-)

Witam słonecznie wszystkie panie :-) Kurcze ja do czwartku chyba umrę, tak mną nerwy szarpią, że szok :-(

Do góry