reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

oj herciu kochana tule mocno moze nie bedzie tak zle moze akurat wyjdzie wam fasolka w trakcie remontu albo nie zbezpieczajcie sie a swojemu ukochanemu powiedz ze sa dziewczyny ktore staraja sie kilka lat i zajscie w ciaze nie jest tak super szybkie kiedy sie chce:-) delikatny wjazd na psychike:-p

reklama
Z miom M też dziś nie ciekawie... Ma zapalenie spojówek - naświetlił sobie oczy i teraz śpi. Zrobiłam mu okłady i trochę lepiej. Nawet bidulek obiadu nie zjadł. Z tego wszystkiego nie odebrał mi wyników bety :(, jutro odbiorę bo idę zrobić drugą

Hello, ja doslownie na chwilke wpadam, bo czasu niewiele. Rano pobieglam na silownie, pobiegac i porozciagac sie, teraz szybciutko lece do pracy:-(
Ale strasznie mi sie nie chce. Wczoraj zamowilam MACA i czekam kiedy dostarcza. Od nastepnego cylku uderzam z wiesiolkiem po raz pierwszy. Hera nie sluchaj faceta, przekluj wszystkie gumki i moze sie uda. Remont czy cokolwiek innego tzreba dzialac!!! Nie ma czasu do stracenia.
Iwasek wyczytalam, ze zbliza Ci sie urlopik. Gdzie sie wybieracie??? Zycze powodzenia i goracych nocy i dni.... Mam nadzieje,ze wrocicie w trojeczke :tak::tak::tak:

no to widze ze nasi faceci jaki kryzys maja ostatnio jedni chca odchodzic drudzy czekaja z fasolka po remontach inni chorzy oj ooj czyz by ich ty dopadlo przesilenie??

wlasnie robie obiadek i patrze sobie przez okno i co widze pania w duzym brzuszkiem uff

Ja też jak się nie uda w tym cyklu to ruszam z wiesiołkiem i może jakieś witaminki zaaplikuje mojemu :) Zobaczymy :)
A mój mężuś taaki zmęczony że teraz śpi słodko ;p także faktycznie Ci nasi mężczyźni jacyś przemęczeni :D

dzięki dziewczyny, kochane jesteście, tylko wiecie jak to jest- w trakcie remontu to ostatnie na co się ma ochotę to przytulańsko :-( zobaczymy jak bedzie, w każym razie ten miesiąc i tak jest juz po ptokach :-(...ale przynajmniej przestałam się stresować (no skoro juz po zawodach to nie ma czym- nie bede nerwowo wyczekiwała czy @ przyjdzie czy nie ):-)

U mnie w związku to ja jestem jakas przemeczona..ale co sie dziwić.. pracuje długo. Nie wysypiam sie jeszcze na dodatek problemy rodzinne.. ehs za dużo jak na mnie. :-(

oj madzia usmiechni nam sie tutaj i nie marudz bedzie dobrze musi zawsze po burzy wychodzi slonko:-) damy rade nie ma co sie stresowac w koncu kobietami jestesmy dzielne babki to my;-)

U mnie w związku to ja jestem jakas przemeczona..ale co sie dziwić.. pracuje długo. Nie wysypiam sie jeszcze na dodatek problemy rodzinne.. ehs za dużo jak na mnie. :-(
To chyba to przesilenie wiosenne tak na nas działa...mnie się nic nie chce, najchetniej to bym spała...
A wogóle to jeszcze nie widziałam bociana- jak go zobaczę to będe wiedziała że to "ten" cykl bedzie owocny :-D
Magda...matka Twojego ojca to chyba Twoja... babcia?

Ostatnia edycja:
reklama
dotka przeczytalam Twojego posta o poprawie nasienia i jedyne co przyszlo mi do glowy to to, ze bloo by Cie za tego posta zmasakrowala heheheheheheehehehehehe. Ty wiesz o czym mowie ;-)

Do góry