reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam. ale się rozpisałyście. Już myślałam że as nie nadrobie. Widze że przesilenie wiosenne dopada każdego. Ja tez czekam na słoneczko bo już nie mogę sie doczekać spacerów bo od siedzenia w domu mam już odciski na tyłku.

reklama
Hejka :) nadrabiam Was i czytam na bieżąco :) Hera- nie poddawaj się :) będzie dobrze, bo musi :)
a ja dziś czuję się spoko, nie podejrzewam ani @ ani fasolki... jedyny taki dziwny oznak, to przed chwileczka sie pojawił. Lewy sutek mnie zaswędział, a teraz czuję taki, promieniejący od wewnątrz w nim bół. Jesszcze 4 dni i testowanko, o ile mnie @ nie wyprzedzi, a jak wyprzedzi to i tak zrobię, bo wlała w nas nadzieje silmiriel :)
Kwiatuszku, a robiłaś sikacza, bo nie pamętam, czy cos pisałaś we wcześniejszych postach?

Gochaa, faktycznie !! :D ten sam dzień :) a fifka... hmmm, ona chyba nie testowała, cos mówiła że nie będzie... ale też jej nie widziałam na forum ostatnio...

ale dziewczyny zasuwacie z pisaniem
ja Was podczytuję, ale się nie udzielam bo nic się nie dzieje, cykl stracony i oby szybciej do nastepnego, będziemy na urlopie więc będziemy działać ;)
ja mam drugi cykl z wiesiołkiem i nic mi nie pomaga, lipa jakaś :(

Pao...nie wykreślaj mnie na razie.
Donia- ja sprobuje wiesiołka od nastepnego cyklu-zobaczymy czy na mnie zadziała- musze coś zrobic ze swoim sluzem bo sahara jakaś :baffled:

pok zerknęłam na Twoja strone, gratuluję super pomysł
słusznie jedna z dziewczyn zasugerowała, żeby napisać tam też o schorzeniach uniemożliwiających zajście z ciążę, mam taki pomysł np objaw i do niego jakie badania nalezy wykonać
napisała bym też tam może zakładkę "zaczynamy się starać" lub coś takiego i co należy zrobić na początku (tzn. wizyta u gina, jakie badania, jakie suplementy), wiele dziewczyn o to pyta
to tyle na razie moich sugestii
jak chcesz mogę Ci pomóc w przetłumaczeniu kursu z Fertility Friend, kiedyś mi przysłali takie 10 czy 12 lekcji

reklama
Do góry