reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

dagne gratki. Nie martw sie kochana moja była taka sama i to robiona dzień po @ więc skacz z radości wrzeszcz na całe gardło bo udało wam się!! Ach te bociany!!

reklama
U mnie w rodzinie, mama moja babcia mają wadę wzroku. Ja mam z kobiet największą :-) ojciec jest zdrowy moja siostra też :-)

Dzięki dziewczyny:) mam jeszcze jeden test, ale zrobię go dla pewności w sobotę i potem w pon pójdę na betę :) o rany ale się mąż ucieszy!!!:D jest w pracy, dzwonić nie będę:) a rodzinie, to powiem dopiero po 1 wizycie u gina.
Ciociu Hero- DZIĘKUJĘ :D

hmm fiona powiem ci tak nie boju sie ja sadze ze wszystko jest w rekach boga i nie mamy na to wplywu zadnego moj byl mial rowniez wade po mamie wzroku jego straszy brat nie mial za to oboje niestety odziedziczyli po tacie i bracie ich matki alkoholizm ale rownie dobrze to ich wybor

Dzięki dziewczyny:) mam jeszcze jeden test, ale zrobię go dla pewności w sobotę i potem w pon pójdę na betę :) o rany ale się mąż ucieszy!!!:D jest w pracy, dzwonić nie będę:) a rodzinie, to powiem dopiero po 1 wizycie u gina.
Ciociu Hero- DZIĘKUJĘ :D

i słusznie!!!! Kurcze!
Naprawdę bardzo się cieszę :-) Własnie Hera CI przepowiedziała?????
Więc po pierwszej wizycie wpisujemy CIę na liste naszych cięzaróweczek!!!

Ostatnia edycja:
reklama
DAGNE!!! GRATULACJE OGROMNE!!! teraz jedz dużo witaminek i dbaj o Was :) super! bardzo się cieszę z kolejnej fasolki :)

IWASEK napiszę jeszcze raz, ja zaciążyłam w lutym a nie w marcu :-p

Do góry