reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Któraś pytała czy chłopa będę tak trzymać ;-) otóż sam mnie sobie wziął :-D hahaha nie powiem,żeby nie było przyjemnie :-p

reklama
ja miałam testy z domowego laboratorium na aptece dbam o zdrowie zamówiłam.
No mnie też to zdziwiło. Ale niby 15 i 14 dnia miałam pozytywne później nic i teraz czyli w 23 dniu. Także coś nie tak ;/

kokietka nasza ta magda :)

Dziewczyny, kiedyś już Wam wspominałam o pewnym wątku to na bb, historia ściskająca za serce i potwierdzona przez bb, zbierają tam na opłatę za prąd dla pewnej bardzo biednej rodziny i jakaś pomoc ubraniowo-żywieniowa, ta która może niech wpłaci 10, 20 zł, może razem uda się pomóc, ja wpłacam 20zł, niewiele ale jak sporo osób się zbierze to może się uda,
poniżej link
https://www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-zobacz-f220/blagam-o-pomoc-48976/index18.html

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny idę nyny :) a jeszcze się tak zapytam: od 2 dni pieką i swędzą mnie powieki i tak jakby skóra była przesuszona. Czy takie coś może być też objawem fasolki? Ael pisała, że schodziła jej skóra koło brwii. I taka ciekawa jestem. Czy iść po prostu do dermatologa? a może to jakieś pyłki i nie wiem że uczulona jestem, ale kilkanaście lat temu miałam robine próby uczuleniowe i nic :)
Dobranoc wszystkim:)

Do góry