reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Planowałam zrobic test jutro rano.Chodzi mi raczej o to czy taki brazowy śluz to jakies zagrozenie dla ewentualnej ciazy?? :(
Powtórz test, jeśli wyjdzie kreska druga, dzwoń do ginekologa i zapytaj co masz w takim przypadku zrobić. Jest to brązowy śluz, źle nie jest, ale nigdy nie wiadomo, gorzej jeśli pojawi się żywa czerwona krew.
Taki śluz może też znaczyć, że po prostu w tym czy wcześniejszym dniu mogłaś dostać @ ale jest ciąża.

Ael ma rację, czasem kobiety mają "normalny" okres, bardziej plamienie w terminie i może to nie oznaczać nic złego, ale zrób testa. Bo lepiej dmuchać na zimne

Malami najlepiej jakbyś powtórzyła test innej firmy niż poprzedni a najlepiej z czułością 10mlU/ml. Tylko nie Quick Vue, Bobo test niebieski albo Acon będą najlepsze.

Malami - zrob test jeszcze raz. zgadzam sie z AeIreda. A mnie dzis jajniki swiruja i normalnie czuje je od samego rana

AeI- a jak tam u ciebie zdrowko i samopoczucie?? w koncu to juz 14 tydzien:p ani sie obejrzysz i zaraz porodowka:p

AeI- a jak tam u ciebie zdrowko i samopoczucie?? w koncu to juz 14 tydzien:p ani sie obejrzysz i zaraz porodowka:p
A dziękować, dziękować dobrze. Drugi dzień bez mdłości :-) apetyt jak nigdy mi dopisuje, nawet dziś u ginki przytyło mi się w miesiąc 900 gr :-D
No tylko ta infekcja pchwy....heh..... I z pewnością jak powiedziałam o braku mdłości to jutro będę je mieć :-D

no mam nadzieje ze te mdlosci w koncu odpuscily:p na dobre infekcja u kobiet w ciazy to chyba czesto sie powtarza z tego co mi siora mowila ale nie jestem pewna:zawstydzona/y: nie chce sklamac:p oby juz do konca ciazy samopoczucie i zdrowko dopisywalo wam:) a ja mowie ze bedziesz miec syna jakos tak czuje:p wiec zgodze sie z twoim ukochanym:)

Też się nastawiałam na te infekcje, w końcu przecież też choruje na pęcherz co jakiś czas.
Mój dzwonił z pracy i mu powiedziałam, a ten skwitował "no nic do gumy i między drzwi" XD

reklama
A ja sobie walnelam sesje u fryzjera i jestem ladna :p
Zaraz na zakupy i sie pakowac i jedziemy na 5 dni jupii.
Czy mowilam juz ze coraz czesciej czuje moje dzidzi? JEst to takiekosmiczne i fantastyczne uczucie, nie z tej ziemi!
Pozdrawiam Was dziewczynki!

Do góry