reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej dziewczyny u mnie @ nadal brak więc niedługo trzeba się ściągnąć z łóżka i zasuwać do apteki po teścior i jutro rano zrobić no i mam nadzieje na 2 kreseczki w końcu.

reklama
Cześć dziewczyny ostatnio nie zaglądałam i nie wiem co się dzieje tak więc wybaczcie że się nie odniosę do tematów porusonych w wątku...

Muszę Wam powiedzieć że wczoraj byłam na USG i się zmartwiłam bo był tylko pęchęrzyk ciązowy...:( a tak liczyłam że zobacze już bijące serduszko bo ostatni okres miałam 26.03 ale według babeczki musiałam zajść później bo według usg to 5 tc. Teraz zamiast się cieszyć to się martwie przez to że miałam innne nastaienie ehhh. Powiem Wam że człwiek martwi się że nie może zajść w ciąże a jak zajcie to się martwi o ciążę o to żeby się wszystko udało. Sorki że tak pesymistycznie od rana.

Dobra nie namawiam Cię :-) ale po opóźnionym @ można robić już o każdej porze ;-) ale jeden dzień chyba wytrzymamy,żeby poznać wyniki :-) trzymam kciuki ;-) ja zmykam z domu będę za jakiś czas :-)

Atom, nosisz pod sercem coś o czym większość kobiet marzy, jak bardzo się martwisz zrób betę sobie w odstępie 2 dni.. zobaczysz czy przyrasta, może to Cię trochę uspokoi :-)

wiem że głupio tam się tu żalić skoro większość marzy zobaczyć upragnione II kreski no ale miałam potrzebe napisanie tego co mi leży na sercu chyba...
a przyrost bety mnie nie uspokoi bo ona nie daje pewności więc pozostaje mi czekać 2 tygodnie na kolejne USG. Ale dzięki Magd.a :-)
Dobra też spadam do pracy i może w eekend was nadrobie. Buziaki

reklama
dzien dobry kobietki moje zmartwione i te usmiechniete :-)
co nam pozostaje innego jak tylko pozytywne myslenie :tak:
trzymam &&& za testujace i badajace, podziwiam cierpliwosc beata ;-)
Asiol, amalfi my tez sie doczekamy!!!
milego dnia dziewczynki

Do góry