reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Madziu widzę postęp, suwaczki są, a gdzie avatar? Haaa!!?!
I Ty mi nie mów, że ja zboczuch, bo to coś Ty ostatnio zrobiła z M. to jest dopiero perwersjaa Ty mega zboczeńcu! :p

Tak ano wróciłam amalfi, podobał Ci się mój przydługaśny post, ja wieeem że Ty lubisz jak takie piszee XD

Dziękuję Kasiu :*

Atanku spokojnej nocy kochana :*

Ostatnia edycja:
reklama
Oj biedne moje dziewczynki, ja będę jutro bąki zbijać...chociaż nie no zrobię obiad, ale resztę czasu będę zbijać bąki i odeśpię dwa ostatnie dni :-D

Nie czytalam Was hehehehhe jak juz pisalam pare dni temu, to za duzo piszecie, nie do nadrobienia jak sie w robocie caly dzien siedzi.
Dobrze ze wrocilas, bo skoro wrocilas, tzn ze ok juz jest. Ide spac chyba, jeszcze 4 dni w pracy mnie czekaja:-(

BASATI moj maz miał badanie nasienia....wiesz my czekaliśmy do tych badań 10 cykli. trzeba wspierac faceta..... przytulac kiziać, miziać, całować.... mojemu to przynajmniej pomaga ;) bylismy dzis znowu u lekarza... poza tym ze w ciagu tygodnia wydalisy 500zl na lekarza to jestem zadowolona bo facet to fachowiec.... wział się za robote i idzie jak burza...... mąż zroił MAR TEST i jak czekał na wyniki to rozmawiał tez z inna pania doktor i powiedziała, że wyniki sa kiepskie ale jakieś tam szanse mamy..... pan doktor rewelacyjny. świadczyć moze kolejka do niego. wyniki MAR testu wyszły w normie.... w poniedziałek mąż ma wizyte u urooga czyli sprawdzanie gruczołu krokowego, czy nie ma przyrostu, stanu zapalego. a ja mam sprawdznie owulacji.....i pgolnie zobaczyc jak tam u mnie sprawy wygladaja. jak urolog stwierdzi ze u meza jest ok to robimy u mnie test PCT.... a co pozniej to sie zobaczy... lekarz mowil cos o drozności ... ale tego mam nadzieje ze uniknę.

ASIOL!! chcesz lanie?? mnie podtrzymujesz na duchu a sama podupadasz?

Rasta cieszę się, że lekarze dają Wam szanse, nieważne czy małe czy ogromne ale są, nadzieja nie zgasła :):):) Zobaczysz, lekarze troszkę podziałają, podleczą i zaskoczysz tak samo jak Iwasek :)
No widzisz tak jakoś miałam chwilę załamania, ale staram się już patrzeć na świat i zycie pozytywnie :) I Tobie też tego życzę :) I trzymam kciuki :)

asiol to ty mnie powinnas zobaczyc jak odebralismy wyniki mojego, dol taki zlapalam ze myslalam ze sie nie wydrapie na gore, ale ja jestem czlowiekiem czynu i chocbym miala na rzesach stanac, to stane a zajde w ta ciaze!!!!!!!!!!!!

alredka dziekuje tobie tez milej nocy i zeby ci sie maly nie krecil w brzuszku tylko spal ;-)buziaczki :-*

asiol to ty mnie powinnas zobaczyc jak odebralismy wyniki mojego, dol taki zlapalam ze myslalam ze sie nie wydrapie na gore, ale ja jestem czlowiekiem czynu i chocbym miala na rzesach stanac, to stane a zajde w ta ciaze!!!!!!!!!!!!

Ja miałam podobnie jak mi pani do słuchawki powiedziała o wyniku prolaktyny. Dół, czarne myśli, strach, panika-wszystko na raz, o płaczu (baaa, nawet małej histerii) nie wspomnę :( Ale już się opanowałam i mam nadzieję, że straczy mi sił i zapału żeby nad sobą i swoimi nerwami zapanować, postaram się wyluzować i zobaczymy. Ale też sobie powiedziałam, choćby nie wiem co, kiedyś musi mi się udać :)
Wierzę, że wszystkim nam się uda :):):)

asiol uda sie tak czy siak!! Czy sie rozmnozymy na szkielku czy naturalnie czy cudem, na pewno sie rozmnozymy:tak:, innej wersji nie przyjmuje

reklama
Dzień dobry dziewczyny :-)

Ja dziś zwariowałam.. elektorniczny pokazał mi 36,4 st. C a microlife 36,67.. ale w wykres wpisałam tę 36,4..

Do góry