reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dziewczyny, ja wyjątkowo rano weszłam
mam dziś 12 dpo i zrobiłam teścik Acon czyłość 10

Zobacz załącznik 355811Zobacz załącznik 355812

i teraz tak, cieszę się ogromnie, a jeszcze bardziej się boję
po pierwsze że za wcześnie, kreska jeszcze słaba
a po drugie lecę dziś w daleką podróż i same rozumiecie - dzwiganie bagaży, długi lot (czy lot szkodzi?)
zadzwoniłam do mężulka, mówi żeby się martwić a ucieszył się jak dziecko

reklama
Donia nie dzwigaj lepiej.. :-( a co do samolotów, słyszałam,że nie należy w końcówce ciąży latać..

Jednak wyjazdy pomagają :-D

Witam Dziewczynki ;)):*

Ostatnio jestem tutaj bardzo zadkooo ale jest to spowodowane w dalszym ciagu brakiem komputera :( U mnie jak narazie bez zmian :)) Czyli w dalszym ciagu sie staramy i czekamy :) Za jakis tydzien ma przywedrowac do mnie @ ale mam nadzieje ze ominie mnie szerokim łukiem :)) Teraz siedze w pracy i sie strasznie nudze :)) Co slychac u Was moje kochane ?? Jak przyszle mamusie sie czuja ??:D
P.S Bylam wczoraj w aptece po jakies witaminki na wzmocnienie wlosow poniewaz ostatnim czasem zauwazylam ze strasznie wypadaja :( I od jakze przyjemnej Pani uslyszalam ze powinnam zbadac tarczyce bo moge miec problemu :DDD Ehhh ludzie to potrafia... I teraz zestresowana jestem ;p Bo jak poczytalam jakie sa objawy niedoczynnosci tarczycy to wsyztsko moge sobie przypisac ;p

Aaaaaa i jeszcze jedno :) Mam pytanie do dziewczyn ktore braly tabletki labo moze nawet te ktore nie braly i cierpia na suchosc pochwy :)) Starajac sie o malenstwo uzywacie jakis zeli typu durex czy raczej nie sa wskazane ?? :))

Doniu gratulacje moja kochana!!!! Słuchaj jest ok, ładne kreseczki. Ja miałam za pierwszym razem odrobinę mocniejsze, ale po 5 dniach powtórzyłam test i druga krecha pamiętasz była znacznie ciemniejsza od kontrolnej :-)

Kiedy lecisz w tą podróż? Idź wcześniej do gina i zapytaj się co i jak z taką podróżą, po za tym przecież małż Cię wyręczy :-D

A ja miałam taki straszny sen Zobacz załącznik 355836
014.gif
014.gif

asiol uda sie tak czy siak!! Czy sie rozmnozymy na szkielku czy naturalnie czy cudem, na pewno sie rozmnozymy:tak:, innej wersji nie przyjmuje

Pewnie, że się rozmnożymy-nie ma innej opcji :tak:

Asiol, amalfi my tez sie doczekamy!!!
milego dnia dziewczynki

Kasia jasne, że się doczekacie. Ja już wczoraj pisałam, że mam nadzieję, że się doczekamy wszystkie i to niebawem :-)

Donia gratulacje:-)Nie dźwigaj lepiej za dużo, a lot chyba nie zaszkodzi. Miłej i bezpiecznej podróży :-)

Witam.wlasnie testowalam i nie wiem co myslec ta druga kreseczka jest strasznie bladziutka wiec nie wiem jest fasolka czy jej nie ma?co o tym sadzicie?

reklama
Witam was dzisiaj cieplutko.

Donia - serdeczne gratulacje... napewno bedzie ok.
Ael- fajnie ze powrócił ci humor i znów z nami jestes.

Całej reszcie dziękuje za miłe słowa pocieszenia.

Wczoraj myślałam że dzień bedzie lepszy, ze jakoś sie ogarne, wezme za siebie. A tu co? Moje nerwy nie wytrzymują. Szkoda gadac. Niewiem juz co robic, nic nie poprawia mi humoru.

Do góry