reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Do dziewczyn które mierzą temp. Bo dziś pospałam trochę zawsze mierze temp. ok. 6.30 i teraz pospałam dłużej ile mam dodać/odjąć od temp?

edit: już znalazłam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja bym robila najpierw podstawowe badanie nasienia, bo moze wyjsc dobre i po co placic. Moze ma full wypas w jadrach i to nie jego wina, wiec po co przeplacac. My teraz bedziemy robic dopiero szczegolowe badanie nasienia bo juz wiemy ze jest do niczego

magda hehheh ja bym to olala, i tak sie nie starasz, ja sie staralam ale i tak nie dodawalam ani nie odejmowalam niczego ;-). Mniej wiecej wykres wychodzil ;-)

amalfi a odjęłam sobie ;-) i tak nie ma nic niepokojącego ;-) chłop w Poznaniu :-) nie ma kto zapładniać :-D więc luzik bluzik:-)

Dziewczęta ja nie spałam, bo dziś wyjątkowo ściągnęli wszystkich pracowników do roboty no i mój musiał wstać na ranną zmianę.
Coś mnie zamuliło i odbijało się wczorajszy obiadem, wiec sobie tak siedziałam.

A o 8 położyłam się znów spać i tak właśnie jak widać przeżywam domniemany koniec świata....bleeh....
Idę spać dalej bo oczy mi się jeszcze kleją :-D

Ide do roboty dziewczyny :-(. Juz nie chce mi sie chodzic tam, dlatego tez chce zaciazyc! A potem wrocilabym tylko na 2 dni ...

Ide do roboty dziewczyny :-(. Juz nie chce mi sie chodzic tam, dlatego tez chce zaciazyc! A potem wrocilabym tylko na 2 dni ...
Idź idź, nie marudź, odpocznę za Ciebie seseseseseee XD ]:->

Żartuje, nie bądź na mnie kochana zła, szybko czas Ci zleci i wrócisz do domku :*

A wczoraj jak żeśmy ok. północy się położyli mój posłuchał brzucha, no mówi chlupie, ale tak chlupnęło że i ja usłyszałam.
I tak trzymam sobie ręce na brzuchu by coś wyczuć i w pewnym momencie po lewej stronie wyczułam takie wybrzuszenie malutkie i dawaj ciągnę rękę mojego i mówię "o tutaj czujesz guleczkę, to nasze dzieciątko daje znać o sobie!", mój rogala na twarzy strzelił a ja się tak przebudziłam że zasnąć nie mogłam przez bite 1,5 godziny!
No i potem z powrotem rękę przyłożyłam i czułam jak ta guleczka się przesuwa powolutku :D

reklama
cześc dziewczyny, doleciałam
u Was poranek a tu już 17
padam na twarz, chciałam Wam tylko powiedzieć, że na razie jest ok, fasolinka się trzyma, a potwierdzimy ją jeszcze w poniedziałek, muszę się upewnić czy nie wypadła z samolotu :)

Do góry