reklama
amalfi
Fanka BB :)
Ja bym robila najpierw podstawowe badanie nasienia, bo moze wyjsc dobre i po co placic. Moze ma full wypas w jadrach i to nie jego wina, wiec po co przeplacac. My teraz bedziemy robic dopiero szczegolowe badanie nasienia bo juz wiemy ze jest do niczego
magda hehheh ja bym to olala, i tak sie nie starasz, ja sie staralam ale i tak nie dodawalam ani nie odejmowalam niczego ;-). Mniej wiecej wykres wychodzil ;-)
magda hehheh ja bym to olala, i tak sie nie starasz, ja sie staralam ale i tak nie dodawalam ani nie odejmowalam niczego ;-). Mniej wiecej wykres wychodzil ;-)
Dziewczęta ja nie spałam, bo dziś wyjątkowo ściągnęli wszystkich pracowników do roboty no i mój musiał wstać na ranną zmianę.
Coś mnie zamuliło i odbijało się wczorajszy obiadem, wiec sobie tak siedziałam.
A o 8 położyłam się znów spać i tak właśnie jak widać przeżywam domniemany koniec świata....bleeh....
Idę spać dalej bo oczy mi się jeszcze kleją
Coś mnie zamuliło i odbijało się wczorajszy obiadem, wiec sobie tak siedziałam.
A o 8 położyłam się znów spać i tak właśnie jak widać przeżywam domniemany koniec świata....bleeh....
Idę spać dalej bo oczy mi się jeszcze kleją

Nie popsuł tylko strona jest w przebudowie i wróci za jakiś czas do normalności. Dziękuję za uwagęAel suwak Ci się zepsuł :-)

Idź idź, nie marudź, odpocznę za Ciebie seseseseseee XD ]:->Ide do roboty dziewczyny :-(. Juz nie chce mi sie chodzic tam, dlatego tez chce zaciazyc! A potem wrocilabym tylko na 2 dni ...
Żartuje, nie bądź na mnie kochana zła, szybko czas Ci zleci i wrócisz do domku :*
A wczoraj jak żeśmy ok. północy się położyli mój posłuchał brzucha, no mówi chlupie, ale tak chlupnęło że i ja usłyszałam.
I tak trzymam sobie ręce na brzuchu by coś wyczuć i w pewnym momencie po lewej stronie wyczułam takie wybrzuszenie malutkie i dawaj ciągnę rękę mojego i mówię "o tutaj czujesz guleczkę, to nasze dzieciątko daje znać o sobie!", mój rogala na twarzy strzelił a ja się tak przebudziłam że zasnąć nie mogłam przez bite 1,5 godziny!
No i potem z powrotem rękę przyłożyłam i czułam jak ta guleczka się przesuwa powolutku
reklama
donia 1980
Fanka BB :)
cześc dziewczyny, doleciałam
u Was poranek a tu już 17
padam na twarz, chciałam Wam tylko powiedzieć, że na razie jest ok, fasolinka się trzyma, a potwierdzimy ją jeszcze w poniedziałek, muszę się upewnić czy nie wypadła z samolotu
u Was poranek a tu już 17
padam na twarz, chciałam Wam tylko powiedzieć, że na razie jest ok, fasolinka się trzyma, a potwierdzimy ją jeszcze w poniedziałek, muszę się upewnić czy nie wypadła z samolotu
Podziel się: