reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja już się uporałam z tym wielkim żarciem, moje szczęście mi pomogło i posprzątał mieszkanie, pomalowałam właśnie pazurki i zastanawiam się w co się ubrać :D mam jeszcze 2 godziny do przyjścia gości więc mam trochę czasu dla siebie!! Ale padam z nóg dosłowanie! Oczy tradycyjnie mi lecą więc najchętniej położyłabym się spać!!!!!!!!!!!!!1

Ja też już posprzątałam pokój i mam dość ;-).
A właśnie któraś się pytała gdzie zdaję prawko. W Radomiu zdaję w mieście niedaleko mojego :-).
Kupiłam sobie dziś bluzkę i dwie pary stringów muszę jeszcze znaleźć dwa staniki do nich ;-).

Klari a gdzie kupujesz biustonosze?? Bo ja do tej pory kupowałam po taniemu na targu ale ostatnio stwierdziłąm, że sa strasznie tandetne i szybko mi się rozwalają i wolałabym zainwestować i mieć go na dłużej ale nie wiem gdzie szukać bo znów na sklepy typu triumph etc to mnie nie stać :p

Co do staników, też kupowałam na targu, ale strasznie szybko się niszczą. Mnie może mniej, ale mam 25 sztuk :p które są już za małe :( Do ślubu przeżałowałam i kupiłam w Intimissimi. Była promocja, drugi taniej dawali i jestem super zadowolona, naprawdę warto. Poszukajcie promocji i kupujcie, bo trzymają się świetnie, nie rozciągają no i panie super doradzają. :)

Magdalena, zawsze mnie zastanawiało, po co my się tak staramy, stroimy tony żarcia, a potem nie umiemy się z tego cieszyć, bo padamy. Tak w urodziny, imprezki czy święta...

Sil masz rację a ja sobie pomyślę jeszcze o tym sprzątaniu to już w ogóle tragedia, dobrze, że przynajmniej pogoda jest taka jaka jest (deszcz) ale w przyszłym roku już nie będę robić bo będę miała małe dziecko :D :p ewentualnie jakaś kawa i ciasto i do domu :p

A wracając jeszcze do biustonoszy to ja oglądałam na Allegro staniki z Intimissimi ale chciałam biały z fiszbinami i jakoś nic mi nie wpadło w oko...

Bo to trzeba trafić :) Najlepiej po sklepach pochodzić, bo na internecie wyglądają inaczej.
O rany, posprzątałam prawie wszystko i mam dość... Na szczęście mama mi starła na mokro...

Ja kupuję na targu ale też się muszę wybrać do jakiegoś sklepu. Mnie to wkurza, że prawie w każdym staniku mi druty wyłażą.. :wściekła/y:
We wtorek muszę się przejść na targ do Bułgarów bo ma tam jedno stoisko polka i ma świetną bieliznę taką seksi :-). Tam na pewno dobiorę staniki do tych majtek co kupiłam.

Ostatnia edycja:
reklama
Nadrobiłam Was, ale i tak nie pamiętam co której odpisać ;)
Na poprawę humoru byłam dziś na zakupach i kupiłam sobie ekstrawagancką torebkę :D
Ale była droga... :p mąż jak się dowie to mnie prześwięci :)) Haha
Ale co tam, raz na rok poszaleć można ;D
No w poniedziałek muszę się obronić... Trzymajcie kciuki, w końcu 5 lat studiów nie może pójść na marne... Tylko coraz częściej zaczynam się zastanawiać, że do szkoły uczyć nie pójdę... :] Więc po co mi te studia... Eh :/

Do góry