reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
n moj chyba tez tak ginek powiedzial bo mowi ze pierwszy 28 to dlatego ze organizm nadal myslal o tabletkach a naastepny 29 bo tez zglupial ze niema tabletek a potem 26 niewie czemu mysli ze przez to ze odkryl ze tabletek niema i zglupial a teraz mamy 28 dc a dopiero byla owulka ;-)

Atan u mnie objawów brak w sumie...
jedyne co mi przypomina o ciązy to trochę powiększone piersi ale niezbyt bolące wiec jest ok...brzusio juz w zasadzie nie pobolewa tak ajak w dacie @

nudnosci,sennosci,humorów,smaków,odrzutów od czegoś,biegania do wc...brak

mało jem ale to przez inny system odzywiania narzucony od początku maja wiec mi sprzyja ale zdecydowanie poskromiło mój apetyt,wrecz gdyby nie ssanie w zoładku co jakis czas to bym w ogóle nie jadła bo na nic nie mam ochoty...:):)

Czekam na pierwszą wizytę i zdjecia groszka juz za 8 dni:):) yupi:):)

No pochwalę się odrazu...a ide wtedy rano na wizyte wiec gites:):)
Mam cicha nadzieje ze tez seruszko juz zobacze w koncu juz 7 tydzien bedzie leciał a jak mi beta tak nadal wzrasta jak w pierwszych dnia to spokojnie powinno byc widac juz serduszko...ale to się okaże:)

Klari kobieto się uspokój...a nie odrazu rokujesz że nie zdałas...ja trzymam kciuki za ten praktyczny jutro....my mielismy wszystko w jednym dniu i z głowy:)

Ostatnia edycja:
kurcze skora mi zaczela schodzic ;-) przez to opalanko w jaroslawcu i zaczelo padac...w poznaniu...
Dobranoc kochane !!;-) milej nocy jeszcze raz i ciezaroweczka rowniez by im dzidzie nie przeszkadzaly w spaniu;-)

Ostatnia edycja:
Lovka nie martw się będzie dobrze ale jak plamienie się kończy a. Zzaczyna się wredna się zaczyna? Czy nic nie leci?

Ael no dawaj, dawaj cwaniaro ;-) z resztą i tak się nie liczy, bo Was jest teraz dwoje :-D

Mineralna- ja (wstyd się przyznać) nie wiem co i jak na tych fotkach, ale strasznie mi się podobają :-D

Iwasku- aaahh dziękuję za fluidki :-D zachłannie łapię :-)

Skarpetko- nie martwiaj się tak ;-) Twoja mamusia na pewno będzie wnuka bawić :-D jeszcze będzie miała go dość hi hi ;-)

Paluszku- aaaa wdzisz :-D mówiłyśmy, że z pewnością wszystko będzie dobrze :-) dzidzia zdrowa jest i będzie :-) a te dwa tygodnie minie raz, dwa :-D śliczna kropeczka :-D

[Cdn] :-D jutro, bo teraz chce mi się spać i idę lulki :-D dobranoc Laseczki :-D

reklama
Do góry