• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jakbym mogła to bym się podzieliła :D Ale już zjadłam... były pyszne!!!
Kasia ja też jeszcze nie dawno nie przepadałam ale ostatnio K zrobił je w inny sposób niż zwykle (tzn. taki bardzo prosty przepis ale zawsze robił inaczej) i się zakochałam!!! Szkoda tylko, że tak strasznie drogie są no ale od czasu do czasu można sobie pozwolić

reklama
no tylko w pracy ;-( ale niezawsze sie da w pracy ;-( choc mam jeszcze jeden pomysl moze odwiedze bratanice ;-) a w pracy podczytywanie to nie takie jak bym chciala sie udzielac a w pracy najczesciej siedze na telefonie ;-) bo ktos wifi udostepnia;-) a na telefonie nie dziala mi skarb mamy kurde;-/ bede musiala na kartce zapisywac i uzupelniac pozniej ;-/ juz mi sie to nie podoba;-(

No ja tylko krewetki zaakceptowałam ale inne owoce morza to już dla mnie fuuuuj!!! A teraz jak już pojadłam to idę spać bo dzisiaj ominęłam swoją popołudniową drzemkę!! Jestem wykończona. Lecę się kąpać! Dobranoc, życzę Wszystkim upojnej nocy no i oby zaowocowała fasolką!!

Dobranoc dziewczyny, owocnych przytulanek i stosunkowo udanej nocy :-)

a ciężarówkom Naszym też stosunkowo udanej nocy i żeby Was fasolki w nocy nie męczyły i dały spać :-)

no to was nadrobie ;-)

Magda śliczny brzunio ale taki cos maly ;-)

mineralna śliczne zdjecia wazne ze wszystko dobrze z fasoleczka ze tak ladnie rosnie gratuluje;-)

Iwasku wspolczuje brak stosunkow musi byc uciazliwy ale co sie nie robi dla fasoleczki;-) pozniej nadrobisz ;-)

Ael co z kotkiem ?/ mam cie trzymac za slowo ze jak bede miec dzidzie to zjade na wadze???:-D to z cyckami dobre ;-)ale sie usmiechnelam ;-)opuscilas mnie ??poszlas do chlopa przez te przytulanki co pisaly??:-D

Paluszek i fajnie ze rosnie ;-) bedzie dobrze jeszcze ci na kopie ;-) i da o sobie znac;-)Paluszek no napewno nie wygladasz jak 11latka;-)
JAKIE ŚLICZNE ZDJECIE :-) ale ci zazdrosze ;-)

Pyscek nie odchodz !!! jedz na wycieczke bedzie fajnie przestaiesz myslec o 1 kreseczce...

Klari moj bez fasolki wiec nie taki fajny brzunio ;-P a wagi niema co zazdroscic sie jadlo sie przytylo a zrzucić ciezkoooo

Donia kapusta mlodano no ale zachcianki ;-) miejmy nadzieje ze sie niedlugo zadomowi u mnie tez fasolka w koncu mialysmy byc razem ;-) testowanie nie wyszlo ;-) ale moze cie do gonie w tym cyklu;-)

dziura-zgredek :-)co za lekarz znajdz innego z krótszym terminem... współczuje spalonego schabowego... tylko nie spal lasu ;-) bo straz pozarna wam przeszkodzi w starankach ;-) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka;-)

Silmiriel powodzenia z przytulankami ciekawe jakie doznania ;-);-)

Soglam jak tam u ciebie jak sie czujesz jakies pierwsze objawy ??

Jak kogos pominelam to przepraszam ;-) i zycze wszystkim owocnej nocy ;-) i powodzenia testujacym trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Klari ja jestem ;-)

Te co powinny działać to siedzą i paplą po nocach he he :-p
Kurde jutro praktyczny egzamin a ja jeszcze nic nie przejrzałam a tak mi się nie chce i tak już nie zdałam bo pierwszą część zawaliłam ehh.. Mam nadzieję, że za rok mi się uda ;-)

reklama
ojoj bieactwo uda sie za rok napewno !!! trzymam kciuki za egzamin &&&&&&&&& ja juz po owulce wiec staranka zaprzestajemy teraz czekanie na temperaturke az nie wiadomo do kiedy bo niewiem ilu dniowy powinien byc ten cykl....ale moze se nie dowiem ilu bo bedzie fasolka ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry