no to was nadrobie ;-)
Magda śliczny brzunio ale taki cos maly ;-)
mineralna śliczne zdjecia wazne ze wszystko dobrze z fasoleczka ze tak ladnie rosnie gratuluje;-)
Iwasku wspolczuje brak stosunkow musi byc uciazliwy ale co sie nie robi dla fasoleczki;-) pozniej nadrobisz ;-)
Ael co z kotkiem ?/ mam cie trzymac za slowo ze jak bede miec dzidzie to zjade na wadze???

to z cyckami dobre ;-)ale sie usmiechnelam ;-)opuscilas mnie ??poszlas do chlopa przez te przytulanki co pisaly??
Paluszek i fajnie ze rosnie ;-) bedzie dobrze jeszcze ci na kopie ;-) i da o sobie znac;-)Paluszek no napewno nie wygladasz jak 11latka;-)
JAKIE ŚLICZNE ZDJECIE :-) ale ci zazdrosze ;-)
Pyscek nie odchodz !!! jedz na wycieczke bedzie fajnie przestaiesz myslec o 1 kreseczce...
Klari moj bez fasolki wiec nie taki fajny brzunio ;-P a wagi niema co zazdroscic sie jadlo sie przytylo a zrzucić ciezkoooo
Donia kapusta mlodano no ale zachcianki ;-) miejmy nadzieje ze sie niedlugo zadomowi u mnie tez fasolka w koncu mialysmy byc razem ;-) testowanie nie wyszlo ;-) ale moze cie do gonie w tym cyklu;-)
dziura-zgredek :-)co za lekarz znajdz innego z krótszym terminem... współczuje spalonego schabowego... tylko nie spal lasu ;-) bo straz pozarna wam przeszkodzi w starankach ;-) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka;-)
Silmiriel powodzenia z przytulankami ciekawe jakie doznania ;-);-)
Soglam jak tam u ciebie jak sie czujesz jakies pierwsze objawy ??
Jak kogos pominelam to przepraszam ;-) i zycze wszystkim owocnej nocy ;-) i powodzenia testujacym trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Klari ja jestem ;-)